Shanghai Gofun Machinery Co., Ltd.

Η υπόσχεσή μας παραμένει
Δώστε επιλογές κινητικότητας για τους πελάτες μας και τις ανάγκες τους
  • βίντεο
  • Εικόνες
Στοιχεία Εταιρίας
Κύρια Αγορά: Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας, Πωλητής
Μάρκες: Μηχανήματα Gofun
Αριθμός Υπαλλήλων: 100~199
Ετήσιες πωλήσεις: 20,000,000-30,000,000
Ιδρύθηκε Έτος: 2009
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Πελάτες που εξυπηρετούνται: Asian countries, African countries, South American countries and even European and American countries
Εισαγωγή

Επιχείρηση μηχανημάτων της Σαγκάη Gofun, ένας επαγγελματικοί κατασκευαστής και ένας εξαγωγέας γραμμών επεξεργασίας φρούτων και λαχανικών στην Κίνα. Όποιος μπορεί να προσφέρει τη με το κλειδί στο χέρι λύση για το διαφορετικούς χυμό φρούτων, τον πολτό & την κόλλα που επεξεργάζονται την πλήρη γραμμή με υψηλό - ποιότητα και ανταγωνιστικές γραμμές παραγωγής με την καθημερινή ικανότητα από 60 τόνους σε 1500 τόνους. Μπορούμε να παρέχουμε τη μιας στάσης λύση από το Α στο Ω, συμπεριλαμβανομένης της κατασκευής εγκαταστάσεων, της κατασκευής εξοπλισμού, της εγκατάστασης, της ανάθεσης, και της παραγωγής παρέχετε το βελτιστοποιημένο σχέδιο εφαρμογής.

 

Κίνα Shanghai Gofun Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Η επιχείρηση Gofun παρέχει τη με το κλειδί στο χέρι λύση για όχι μόνο τη γραμμή παραγωγής τοματοπολτών, αλλά και τις γραμμές επεξεργασίας για πολλά είδη φρούτων & λαχανικών, όπως τα μήλα, τα αχλάδια, τα δαμάσκηνα, τις καρύδες, τις μουριές, κ.λπ., και έχει λάβει τους διαδεδομένους επαίνους από τους πελάτες και από εσωτερικός και υπερπόντιος. Οι μηχανές μας έχουν εξαχθεί ήδη σε όλο τον κόσμο συμπεριλαμβανομένων των ασιατικών χωρών, της Αφρικής χώρες, νότος - αμερικανικές χώρες, και ακόμη και ευρωπαϊκές χώρες.

 

Επιχειρησιακός τύπος Κατασκευαστής Χώρα Κίνα
Κύρια προϊόντα Με το κλειδί στο χέρι λύση για τα φρούτα & τη γραμμή φυτικής επεξεργασίας και συσκευασίας πλήρη Ικανότητα 30 σύνολα το χρόνο (ολόκληρη γραμμή)
Καθιερωμένο έτος 2009 Κύρια αγορά Αφρική, Νότια Αμερική, Ασία, Ευρώπη

 

Κίνα Shanghai Gofun Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Ιστορία

Το 2007, μια τεχνική ομάδα ήταν οργάνωση, και τα προγράμματα επιθεωρήθηκαν στο εσωτερικό και στο εξωτερικό για να απορροφήσουν και να ενσωματώσουν τα εσωτερικά και ξένα τεχνικά σχέδια επεξεργασίας φρούτων.


Το 2008, η τεχνική ομάδα άρχισε να σχεδιάζει ανεξάρτητα και να κατασκευάζει το μικρής κλίμακας εξοπλισμό για τη δοκιμή παραγωγής.


Το 2009, η επιχείρηση ιδρύθηκε με ένα τμήμα πωλήσεων και ένα επιχειρησιακό τμήμα εισαγωγών και εξαγωγής στο ίδιο χρόνο. Ανεξάρτητες σχέδιο, παραγωγή και ολοκλήρωση του προγράμματος επεξεργασίας φρούτων και λαχανικών της επιχείρησης πρώτου.


Το 2010, το πρώτο πρόγραμμα επεξεργασίας roxburghii της Rosa στην Κίνα σχεδιάστηκε, κατασκευάστηκε και εγκαταστάθηκε για τους πελάτες Guizhou, με μια ικανότητα επεξεργασίας 5 τόνων ανά ώρα. Τα προϊόντα περιλαμβάνουν το χυμό roxburghii της Rosa, τα ξηρά φρούτα roxburghii της Rosa και το κρασί roxburghii της Rosa.


Το 2010, πιστοποιήθηκε από το CE της ΕΕ, και τα προϊόντα του εξήχθησαν στην Ισπανία και τη Βόρεια Αμερική στο ίδιο χρόνο.

 

Το 2011, η επιχείρηση συμπλήρωσε το πρώτο υπερπόντιο ολόκληρο πρόγραμμα γραμμών, μια γραμμή επεξεργασίας κέτσαπ 15 τόνος-ανά-ώρας στην Αλγερία, που παρέχει στους πελάτες τις μιας στάσης με το κλειδί στο χέρι μηχανικές υπηρεσίες από τον προγραμματισμό εγκαταστάσεων στην κατασκευή εξοπλισμού, την κατάρτιση εγκαταστάσεων και προσωπικού, οι οποίες κέρδισαν την αναγνώριση και τον έπαινο από τους ξένους πελάτες. Συγχρόνως, έθεσε θεμέλια για την επιχειρησιακή προώθηση της επιχείρησης της επεξεργασίας φρούτων και λαχανικών στην Αφρική.

 

Το 2012, η επιχείρηση συμμετείχε στην πρώτη έκθεση τεχνολογίας επεξεργασίας τροφίμων που πραγματοποιήθηκε στην Αλγερία, η οποία έλαβε την ισχυρή προσοχή στη Δυτική Αφρική. Στο ίδιο χρόνο, η αποστηρωμένη μηχανή πλήρωσης τσαντών που αναπτύχθηκε από την επιχείρηση κέρδισε το εθνικό πιστοποιητικό διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων.

 

Το 2013, το εμπορικό σήμα «Gofun» καταχωρήθηκε, και ο εξοπλισμός Guofeng άρχισε να είναι κύριος του ανεξάρτητου εμπορικού σήματός του.


Το 2014, η επιχείρηση παρείχε τις δωρεές και τα υλικά στα δημοτικά σχολεία όπου το πρόγραμμα επεξεργασίας μάγκο του Μπανγκλαντές βρίσκεται, και καθιέρωσε μια καλή διεθνή εικόνα. Στο ίδιο χρόνο, έλαβε ISO9001: πιστοποιητικό απαίτησης ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης του 2008.

 

Το 2015, η επιχείρηση επένδυσε και έχτισε ένα εργοστάσιο επεξεργασίας εσπεριδοειδών 5 τόνος-ανά-ώρας σε Hubei, συσσωρεύοντας την εμπειρία στη διαδικασία και τη βελτιστοποίηση εξοπλισμού στην πραγματική παραγωγή. Η ογκομετρική μηχανή αποστηρωμένης πλήρωσης της επιχείρησης έχει λάβει το πιστοποιητικό διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας προτύπων χρήσης.

 

Το 2017, κέρδισε επιτυχώς την προσφορά για το πρόγραμμα επεξεργασίας χυμού φρούτων του γραφείου γεωργίας της κομητείας Neiqiu, επαρχία Hebei, και καθιέρωσε την πρώτη γραμμή παραγωγής χυμού φρούτων HPP στην επαρχία Hebei.

 

Το 2018, η επιχείρηση συμμετείχε στο πρόγραμμα ανακούφισης των δεινών ακρίβειας Yunnan και κέρδισε επιτυχώς την προσφορά για το πρόγραμμα επεξεργασίας roxburghii της Rosa της ομάδας Kungang, το οποίο αναγνωρίστηκε ομόφωνα από την κυβέρνηση και τους πελάτες.

 

Το 2019, η επιχείρηση συμπλήρωσε τη γεωργική μελέτη ανάπτυξης των μεγάλων δημόσια επιχειρήσεων στη Γκάνα, και τη γραμμή παραγωγής επεξεργασίας και συνδυασμού κέτσαπ 5 τόνων ανά ώρα. Ο Πρόεδρος της Γκάνας παρευρέθηκε προσωπικά στην κορδέλλα-τέμνουσα τελετή επί του τόπου προγράμματος.


Το 2020, η οργάνωση επιχείρησης ένα εργοστάσιο κλάδων σε Jingjiang, Jiangsu.

Υπηρεσία

Μπορούμε να προσφέρουμε τη με το κλειδί στο χέρι λύση για το διαφορετικούς χυμό φρούτων, τον πολτό & την κόλλα που επεξεργάζονται την πλήρη γραμμή με υψηλό - ποιότητα και ανταγωνιστικές γραμμές παραγωγής με την καθημερινή ικανότητα από 60 τόνους σε 1500 τόνους και τις προσαρμογές συμπεριλαμβανομένης της κατασκευής εγκαταστάσεων, της κατασκευής εξοπλισμού, της εγκατάστασης, της ανάθεσης και της παραγωγής παρέχετε το βελτιστοποιημένο σχέδιο εφαρμογής.

 

Ο ποιοτικός εξοπλισμός κατασκευής είναι το βασικό καθήκον μας, που εστιάζει σε κάθε ανάγκη των πελατών και η παροχή της βέλτιστης λύσης είναι η αξία που αντιπροσωπεύουμε.

 

Προηγούμενες διαβουλεύσεις

②Σχεδιασμός προγράμματος

③Βέλτιστο σχέδιο

④Συμφωνία συνεργασίας

⑤Παραγωγή και μόνος-κατασκευή

⑥Εγκατάσταση και ανάθεση

⑦Λειτουργική κατάρτιση

⑧Υπηρεσία μεταπωλήσεων

 

Κίνα Shanghai Gofun Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Η ομάδα μας

Υπάρχουν περισσότεροι από 70 υπάλληλοι στο εργοστάσιό μας. 12 άνθρωποι στο τεχνικό τμήμα. Περιλαμβάνει 3 ανώτερους μηχανικούς, 9 μηχανικούς και τεχνικούς. 35 εξειδικευμένοι εργάτες, 8 μηχανικοί πωλήσεων, 5 μηχανικοί μεταπωλήσεων, κ.λπ.

 

                                 Κίνα Shanghai Gofun Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0