• Shanghai Gofun Machinery Co., Ltd.
  Υπουργείο της Ουγκάντας γεωργικού
  Η καλή επιχείρηση, καλή υπηρεσία, καλή ποιότητα, καλή φήμη, είναι αρμόδιος και αξιόπιστος προμηθευτής, έγκαιρη παράδοση.
 • Shanghai Gofun Machinery Co., Ltd.
  Οργανισμός Ανάπτυξης της Γκάνας
  Πολύ επαγγελματική και αρμόδια ομάδα. Οι μηχανικοί ήρθαν να τελειώσουν το intallation ακόμη και κατά τη διάρκεια του χρόνου covid-19. Πολύ εκτιμήστε.
 • Shanghai Gofun Machinery Co., Ltd.
  Monos
  Σας ευχαριστούμε για την εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Μια πολύ επαγγελματική ομάδα.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Daryl Yu
Τηλεφωνικό νούμερο : 13524920822
WhatsApp : +8613524920822

Ενέργεια - γραμμή επεξεργασίας κολλών μάγκο αποταμίευσης με το μπουκάλι 440V γυαλιού

Τόπος καταγωγής Σαγκάη
Μάρκα Gofun
Πιστοποίηση CE, ISO
Αριθμό μοντέλου GFM-MPL
Ποσότητα παραγγελίας min 1 σύνολο
Τιμή Negotiable
Όροι πληρωμής T/T, Western Union, L/C
Δυνατότητα προσφοράς 20 σύνολα το χρόνο
Λεπτομέρειες
Τάση 220/380/440V, σύμφωνα με τους πελάτες Τύπος μια βασική γραμμή επεξεργασίας στροφής στάσεων
Υλικό SUS304 Εφαρμογή Κόλλα μάγκο/πολτός, σάλτσα μάγκο
Συσκευασία Μπουκάλι γυαλιού Ζωή του προϊόντος στο ράφι 1~2 έτη
Υψηλό φως

Ενέργεια - μηχανή πολτού μάγκο αποταμίευσης

,

Μηχανή επεξεργασίας μάγκο με το μπουκάλι γυαλιού

,

440V εξοπλισμός επεξεργασίας μάγκο

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Υψηλός - ενέργεια γραμμών επεξεργασίας κολλών ποιοτικών μάγκο - έλεγχος ασφάλειας αποταμίευσης για τους χειριστές

 

Περιγραφή προϊόντων της γραμμής επεξεργασίας μάγκο

 

Οι γραμμές επεξεργασίας μάγκο μπορούν να παραγάγουν τους διαφορετικούς τύπους τελειωμένων - προϊόντα από τα φρέσκα μάγκο. Τα δημοφιλή προϊόντα όπως ο πολτός μάγκο, πουρές μάγκο, συμπύκνωση μάγκο, κόλλα μάγκο, χυμός μάγκο, γραμμή επεξεργασίας ποτών μάγκο από το φρέσκο μάγκο στο τελικό προϊόν συσκευάζονται aseptically στα τύμπανα.

 

Η γραμμή επεξεργασίας περιλαμβάνει κυρίως το φρέσκο μάγκο που λαμβάνει το σύστημα, καθαρίζοντας σύστημα, ταξινομώντας σύστημα, πέτρα που αφαιρεί το σύστημα, που προθερμαίνει το σύστημα, προετοιμασία κυτταρίνης και που καθαρίζει το σύστημα, σύστημα διήθησης, ένα σύστημα συγκέντρωσης, ένα σύστημα αποστείρωσης και ένα σύστημα αποστηρωμένης πλήρωσης. Κατόπιν μπορούμε να πάρουμε το τελικό προϊόν στην αποστηρωμένη συσκευασία στα τύμπανα.

 

Ο πουρές μάγκο στην αποστηρωμένη τσάντα βαρελιών μπορεί περαιτέρω να γίνει στο χυμό μάγκο, ποτό σάλτσας και να συσκευαστεί στις τσάντες, τα δοχεία μετάλλων, τα δοχεία αργιλίου, τα εμπορευματοκιβώτια PP, τα πλαστικά μπουκάλια, τα βάζα γυαλιού, τα καρύδια πεύκων, κ.λπ.

 

Το Gofun μπορεί όχι μόνο να παρέχει τον εξοπλισμό επεξεργασίας ντοματών για τις εγκαταστάσεις αλλά και να παρέχει τη μιας στάσης λύση από το Α στο Ω, το οποίο περιλαμβάνει:

 • Τεχνικές διαβουλεύσεις
 • Προσαρμοσμένο σχέδιο προτάσεων
 • Κατασκευή εξοπλισμού
 • Εγκατάσταση που αναθέτει και που εκπαιδεύει επί του τόπου
 • 1- εγγύηση μεταπωλήσεων έτους
 • Ισόβια υπηρεσία
 • Σχέδιο & αγορά συσκευασίας

 

Κύριες παράμετροι της γραμμής παραγωγής μάγκο

Όνομα προϊόντων: Μιας στάσης λύση για τη γραμμή επεξεργασίας μάγκο
Ικανότητα κολπίσκων νωπών καρπών: 500kg ανά ώρα ~ 25 τόνοι ανά ώρα, που προσαρμόζεται
Πρώτη ύλη: Φρέσκο μάγκο
Τελικό προϊόν: Πουρές πολτού μάγκο, συμπύκνωση μάγκο, σάλτσα μάγκο, χυμός μάγκο, ποτό μάγκο
Τελικό προϊόν Brix: 14%~20%
Τελική συσκευασία: Η αποστηρωμένα τσάντα, το αργίλιο μπορούν, όρθια σακούλα, εμπορευματοκιβώτιο PP, πλαστικό μπουκάλι, βάζο γυαλιού, τοπ κιβώτιο χαρτοκιβωτίων αετωμάτων, τετρα πακέτο, κ.λπ.
Το κύριο υλικό για τις μηχανές: Βαθμός τροφίμων SUS304 ή SUS316
Εξουσιοδότηση: 12 μήνες μετά από να αναθέσει
Χειριστής που απαιτείται: Περίπου 10~12 άτομα
Τάση: 380V 50Hz/110V 60Hz/415V 50Hz (διευθετήσιμο στα πρότυπα χωρών του πελάτη)
Πλεονεκτήματα: Εξοικονόμηση ενέργειας, υψηλή αποδοτικότητα, νερό-αποταμίευση, σταθερή απόδοση
 

 

Βασική διαδικασία της γραμμής επεξεργασίας μάγκο

 

Τώρα η επιχείρηση μηχανημάτων της Σαγκάη Gofun θα εισαγάγει τις πληροφορίες του πουρέ πολτού μάγκο ή της γραμμής επεξεργασίας συμπύκνωσης κολλών μάγκο για να τους παρουσιάσει εργασίες.

 

1. Πλατφόρμα απαλλαγής

Όταν το φρέσκο μάγκο φθάνει, συνήθως με τα μεγάλα φορτηγά, η εκφόρτωση από την εργασία θα ήταν πολύ δύσκολη. Έτσι σχεδιάσαμε την πλατφόρμα εκφόρτωσης και χρησιμοποιήσαμε το πυροβόλο όπλο νερού για να ξεφορτώσουμε το φρέσκο μάγκο από το φορτηγό, χρησιμοποιούμε επίσης το νερό για να παραδώσουμε το φρέσκο μάγκο στη γραμμή επεξεργασίας. Και υπάρχει μια άλλη λειτουργία της πλατφόρμας εκφόρτωσης, μπορεί να προπλύνει το φρέσκο μάγκο πριν από την επεξεργασία.

 

2. Ανελκυστήρας

Αυτή η μηχανή χρησιμοποιείται για να παραδώσει το φρέσκο μάγκο από έξω από το κτήριο στο εσωτερικό.

 

Ενέργεια - γραμμή επεξεργασίας κολλών μάγκο αποταμίευσης με το μπουκάλι 440V γυαλιού 0Ενέργεια - γραμμή επεξεργασίας κολλών μάγκο αποταμίευσης με το μπουκάλι 440V γυαλιού 1

3. Πλύση

Πρίν συντρίβετε, πρέπει να πλύνετε τους νωπούς καρπούς λεπτομερώς. Για την πλύση, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το πλυντήριο φυσαλίδων και τη βούρτσα και το πλύσιμο με ψεκασμό της μηχανής από κοινού. Εάν η ανάγκη για την πλύση είναι υψηλή, τα περαιτέρω βήματα πλύσης μπορούν να προστεθούν. Επίσης, για την καλύτερη επίδραση καθαρισμού, μπορούμε να προσθέσουμε τον υπερηχητικό καθαρισμό και τον καθαρισμό όζοντος.

Ενέργεια - γραμμή επεξεργασίας κολλών μάγκο αποταμίευσης με το μπουκάλι 440V γυαλιού 2Ενέργεια - γραμμή επεξεργασίας κολλών μάγκο αποταμίευσης με το μπουκάλι 440V γυαλιού 3

4. Ταξινόμηση

Μετά από την πλύση, η επιφάνεια των φρούτων είναι καθαρή, μπορούμε να ελέγξουμε την κατάσταση όλων των φρούτων από το ανθρώπινο μάτι, και να ταξινομήσουμε τις κακές ντομάτες κατά τον άνθρωπο.

Ενέργεια - γραμμή επεξεργασίας κολλών μάγκο αποταμίευσης με το μπουκάλι 440V γυαλιού 4Ενέργεια - γραμμή επεξεργασίας κολλών μάγκο αποταμίευσης με το μπουκάλι 440V γυαλιού 5

5. Αφυίρεση των κουκουτσιών

Peeler μάγκο τρέχει με την ταχύτητα 1470r/min για να συντρίψει το φρέσκο μάγκο για να εξασφαλίσει όλα τα κοιλώματα μάγκο και τα δέρματα είναι πλήρως καθαρά, το οποίο μπορεί πολύ να μειώσει τα απόβλητα και να βελτιώσει την παραγωγή πολτού. Οι πυρήνες θα σταλούν από το εργοστάσιο, και ο πολτός θα αντληθεί στο επόμενο βήμα.

Ενέργεια - γραμμή επεξεργασίας κολλών μάγκο αποταμίευσης με το μπουκάλι 440V γυαλιού 6Ενέργεια - γραμμή επεξεργασίας κολλών μάγκο αποταμίευσης με το μπουκάλι 440V γυαλιού 7

6. Προθέρμανση

Ο προθερμαστής χρησιμοποιείται για να θερμάνει το προϊόν μετά από το θραυστήρα, η θερμοκρασία είναι διευθετήσιμη, κανονικά από 45℃ σε 85℃. Αυτό το βήμα επεξεργασίας θα βοηθούσε να αυξήσει το ποσοστό χυμού για το επόμενο βήμα και μπορεί επίσης να προστατεύσει το χρώμα και τη γεύση του τελικού προϊόντος.

Ενέργεια - γραμμή επεξεργασίας κολλών μάγκο αποταμίευσης με το μπουκάλι 440V γυαλιού 8Ενέργεια - γραμμή επεξεργασίας κολλών μάγκο αποταμίευσης με το μπουκάλι 440V γυαλιού 9

7. Pulper και μηχανή ραφιναρίσματος

Η μηχανή λειτουργεί επίσης με μια ταχύτητα 1470 περιστροφών/λεπτό, της τόσο φυγοκεντρικής δύναμης και της ροής προϊόντων μέσω της οθόνης, η οποία είναι ευεργετική για τον καθαρισμό προϊόντων. Συνήθως χρησιμοποιούμε δύο σταδίων pulper και τη μηχανή ραφιναρίσματος, η οθόνη κάθε σταδίου είναι διαφορετική, η οθόνη της πρώτης φάσης είναι μεγαλύτερη, και η οθόνη του δεύτερου σταδίου είναι μικρότερη. Η παραγωγή πολτού ντοματών δύο σταδίων pulper μπορεί να φθάσει σε 60%-75%. Μετά από την ήττα, το δέρμα και οι σπόροι ντοματών θα χωριστούν από τον πολτό ντοματών. Η μηχανή έχει έναν μεγάλο φόρτο εργασίας και μια σταθερή απόδοση, είναι εύκολο να ενεργοποιηθεί και να αντικατασταθεί η οθόνη, είναι κατάλληλη για ποικίλα φρούτα, συμπεριλαμβανομένου του λωτού, της ντομάτας, του ροδάκινου, του βερίκοκου, του μάγκο, του μήλου, κ.λπ.

Ενέργεια - γραμμή επεξεργασίας κολλών μάγκο αποταμίευσης με το μπουκάλι 440V γυαλιού 10Ενέργεια - γραμμή επεξεργασίας κολλών μάγκο αποταμίευσης με το μπουκάλι 440V γυαλιού 11

8. Οριζόντια σπειροειδής φυγόκεντρος

Η μηχανή χρησιμοποιείται για να μειώσει τα στερεά και τις ακαθαρσίες και να εξασφαλίσει τον πουρέ πολτού μάγκο κανένα ακαθαρσία και μαύρο σημείο.

Ενέργεια - γραμμή επεξεργασίας κολλών μάγκο αποταμίευσης με το μπουκάλι 440V γυαλιού 12Ενέργεια - γραμμή επεξεργασίας κολλών μάγκο αποταμίευσης με το μπουκάλι 440V γυαλιού 13

 

9. Αποστείρωση

Για τον πουρέ μάγκο, χρησιμοποιούμε τον αποστειρωτή σωλήνας--σωλήνων για τη αποστείρωση. Η θερμοκρασία αποστείρωσης και ο χρόνος διατήρησης είναι διευθετήσιμοι. Χρησιμοποιώντας αυτήν την μηχανή, θερμαίνουμε το κέτσαπ σε έναν υψηλής θερμοκρασίας γύρω από 115°C για 30 δευτερόλεπτα και έπειτα αμέσως το δροσίζουμε κάτω στη θερμοκρασία δωματίου. Κατά αυτόν τον τρόπο, μπορείτε επίσης να προστατεύσετε το θρεπτικό περιεχόμενο της δοκιμής και του τοματοπολτού όσο το δυνατόν περισσότερο. Ολόκληρο το σύστημα υιοθετεί τον προγραμματίσημο έλεγχο. Το λειτουργικό σύστημα υιοθετεί την ανθρώπου-μηχανής διεπαφή εικόνας, η οποία είναι κατάλληλη και διαισθητική να καταλάβει τη θέση εργασίας κάθε συστατικού του εξοπλισμού.

Ενέργεια - γραμμή επεξεργασίας κολλών μάγκο αποταμίευσης με το μπουκάλι 440V γυαλιού 14Ενέργεια - γραμμή επεξεργασίας κολλών μάγκο αποταμίευσης με το μπουκάλι 440V γυαλιού 15

10. Αποστηρωμένη πλήρωση

Η μηχανή αποστηρωμένης πλήρωσης λειτουργεί με τον αποστειρωτή σωλήνας--σωλήνων. Είναι ένας κλειστός κύκλος. Πριν από την παραγωγή, ο κύκλος θα αποστειρωθεί πλήρως για να εξασφαλίσει ένα αποστηρωμένο περιβάλλον. Και η κοιλότητα πλήρωσης είναι επίσης ατμός που προστατεύεται για να εξασφαλίσει ότι το γεμίζοντας περιβάλλον είναι επίσης αποστηρωμένο. Ασφάλεια - που παρέχει τις διάφορες μεθόδους ασφάλειας. Χρησιμοποίηση της τεχνολογίας συγκόλλησης καθρεφτών για να εξασφαλίσει μια καθαρή και ομαλή γραμμή συγκόλλησης. Χωριστός πίνακας ελέγχου. CIP και αυτόματη ΓΟΥΛΙΆ διαθέσιμα με τον αποστειρωτή. Εύκολος να ρυθμίσει για να προσαρμόσει τους διαφορετικούς όγκους και τα μεγέθη των αποστηρωμένων τσαντών.

Ενέργεια - γραμμή επεξεργασίας κολλών μάγκο αποταμίευσης με το μπουκάλι 440V γυαλιού 16Ενέργεια - γραμμή επεξεργασίας κολλών μάγκο αποταμίευσης με το μπουκάλι 440V γυαλιού 17

11. Η αποθήκευση ή πηγαίνει

Το ολοκληρωμένο προϊόν μπορεί να αποθηκευτεί ή να χρησιμοποιηθεί ως πρώτη ύλη για να κάνει τη σάλτσα ή το κέτσαπ ντοματών.

Ενέργεια - γραμμή επεξεργασίας κολλών μάγκο αποταμίευσης με το μπουκάλι 440V γυαλιού 18Ενέργεια - γραμμή επεξεργασίας κολλών μάγκο αποταμίευσης με το μπουκάλι 440V γυαλιού 19