• Shanghai Gofun Machinery Co., Ltd.
  Υπουργείο της Ουγκάντας γεωργικού
  Η καλή επιχείρηση, καλή υπηρεσία, καλή ποιότητα, καλή φήμη, είναι αρμόδιος και αξιόπιστος προμηθευτής, έγκαιρη παράδοση.
 • Shanghai Gofun Machinery Co., Ltd.
  Οργανισμός Ανάπτυξης της Γκάνας
  Πολύ επαγγελματική και αρμόδια ομάδα. Οι μηχανικοί ήρθαν να τελειώσουν το intallation ακόμη και κατά τη διάρκεια του χρόνου covid-19. Πολύ εκτιμήστε.
 • Shanghai Gofun Machinery Co., Ltd.
  Monos
  Σας ευχαριστούμε για την εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Μια πολύ επαγγελματική ομάδα.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Daryl Yu
Τηλεφωνικό νούμερο : 13524920822
WhatsApp : +8613524920822

SUS304 βιομηχανική μηχανή 20T/H ISO9001 επεξεργασίας χυμού μάγκο

Τόπος καταγωγής Σαγκάη
Μάρκα Gofun
Πιστοποίηση CE, ISO certificate
Αριθμό μοντέλου Gfm-MPL
Ποσότητα παραγγελίας min 1 σύνολο
Τιμή Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες Συσκευασία διεθνών προτύπων για τη ναυτιλία
Χρόνος παράδοσης 45~90 ημέρες
Όροι πληρωμής T/T, Western Union, L/C
Δυνατότητα προσφοράς 100 σύνολα το χρόνο
Λεπτομέρειες
Εξουσιοδότηση 1 έτος Όνομα προϊόντων Εξοπλισμός επεξεργασίας χυμού μάγκο
Τάση σύμφωνα με τους πελάτες Υλικό SUS304
Πιστοποίηση CE/ ISO9001 Ικανότητα 1~20 T/H
Τύπος Με το κλειδί στο χέρι γραμμή επεξεργασίας από το Α στο Ω Υπηρεσία μεταπωλήσεων Oversea τεχνική υποστήριξη
Υψηλό φως

SUS304 μηχανή επεξεργασίας χυμού μάγκο

,

Μηχανή 20T/H επεξεργασίας χυμού μάγκο

,

ISO9001 γραμμή επεξεργασίας μάγκο

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Βιομηχανικός εξοπλισμός επεξεργασίας χυμού μάγκο υψηλής αποδοτικότητας κατάλληλος μετά από την υπηρεσία προσοχής

 

Περιγραφή προϊόντων της γραμμής επεξεργασίας μάγκο

 

Η γραμμή επεξεργασίας μάγκο μπορεί να παραγάγει από το φρέσκο μάγκο στα διαφορετικά είδη του τελικού προϊόντος. Τα δημοφιλή προϊόντα όπως τον πολτό μάγκο, πουρές μάγκο, κόλλα συμπύκνωσης μάγκο, σάλτσα μάγκο, χυμός μάγκο, γραμμή επεξεργασίας ποτών μάγκο, τα οποία παράγουν από το φρέσκο μάγκο στο τελικό προϊόν με την αποστηρωμένη τσάντα στο τύμπανο.

 

Το Gofun μπορεί όχι μόνο να παρέχει τον εξοπλισμό επεξεργασίας ντοματών για τις εγκαταστάσεις αλλά και να παρέχει τη μιας στάσης λύση από το Α στο Ω, το οποίο περιλαμβάνει:

 • Τεχνικές διαβουλεύσεις
 • Προσαρμοσμένο σχέδιο προτάσεων
 • Κατασκευή εξοπλισμού
 • Εγκατάσταση που αναθέτει και που εκπαιδεύει επί του τόπου
 • 1- εγγύηση μεταπωλήσεων έτους
 • Ισόβια υπηρεσία
 • Σχέδιο & αγορά συσκευασίας

 

Κύριες παράμετροι της γραμμής παραγωγής μάγκο

Όνομα προϊόντων: Μιας στάσης λύση για τη γραμμή επεξεργασίας μάγκο
Ικανότητα κολπίσκων νωπών καρπών: 500kg ανά ώρα ~ 25 τόνοι ανά ώρα, που προσαρμόζεται
Πρώτη ύλη: Φρέσκο μάγκο
Τελικό προϊόν: Πουρές πολτού μάγκο, συμπύκνωση μάγκο, σάλτσα μάγκο, χυμός μάγκο, ποτό μάγκο
Τελικό προϊόν Brix: 14%~20%
Τελική συσκευασία: Η αποστηρωμένα τσάντα, το αργίλιο μπορούν, όρθια σακούλα, εμπορευματοκιβώτιο PP, πλαστικό μπουκάλι, βάζο γυαλιού, τοπ κιβώτιο χαρτοκιβωτίων αετωμάτων, τετρα πακέτο, κ.λπ.
Το κύριο υλικό για τις μηχανές: Βαθμός τροφίμων SUS304 ή SUS316
Εξουσιοδότηση: 12 μήνες μετά από να αναθέσει
Χειριστής που απαιτείται: Περίπου 10~12 άτομα
Τάση: 380V 50Hz/110V 60Hz/415V 50Hz (διευθετήσιμο στα πρότυπα χωρών του πελάτη)
Πλεονεκτήματα: Εξοικονόμηση ενέργειας, υψηλή αποδοτικότητα, νερό-αποταμίευση, σταθερή απόδοση
 

 

Διάγραμμα ροής της επεξεργασίας σάλτσας ή κέτσαπ τοματοπολτών

 

Η ΦΡΕΣΚΙΑ ΠΛΎΣΗ ⇒ ΜΕΤΑΦΟΡΈΩΝ ⇒ ΜΑΓΚΟ ⇒ ΠΟΥ ΤΑΞΙΝΟΜΕΊ ⇒ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΊΖΕΙ ⇒ ΠΟΥ ΠΡΟΘΕΡΜΑΊΝΕΙ ⇒ ΠΟΥ ΠΟΛΤΟΠΟΙΕΊ & ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΊΖΕΙ ⇒ ΥΠΟΒΆΛΛΕΙ ⇒ ΣΕ ΦΥΓΟΚΈΝΤΡΩΣΗ ΑΠΟΣΤΕΙΡΏΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΘΉΚΕΥΣΗ ⇒ Ή ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΌ ΑΠΟΣΤΗΡΩΜΈΝΗΣ ΠΛΉΡΩΣΗΣ ⇒

 

SUS304 βιομηχανική μηχανή 20T/H ISO9001 επεξεργασίας χυμού μάγκο 0

 

Τελικά προϊόντα & τύποι συσκευασίας για το πρόγραμμα μάγκο

 

Η επιχείρηση μηχανημάτων της Σαγκάη Gofun προσφέρει όλα τα είδη γραμμής επεξεργασίας μάγκο.

 

Η πρώτη ύλη μπορεί να είναι φρέσκο μάγκο, κόλλα μάγκο, κ.λπ. Και το τελικό προϊόν μπορεί να είναι κόλλα μάγκο, σάλτσα μάγκο, χυμός μάγκο, σκόνη μάγκο, χωρισμένο σε τετράγωνα μάγκο, ξηρό μάγκο, κ.λπ.

SUS304 βιομηχανική μηχανή 20T/H ISO9001 επεξεργασίας χυμού μάγκο 1

Για την τελική συσκευασία, μπορεί να είναι αποστηρωμένη τσάντα, το μέταλλο μπορεί, σακούλι, όρθια σακούλα, εμπορευματοκιβώτιο PP, μπουκάλι γυαλιού, μπουκάλι της PET, κορυφή αετωμάτων, κ.λπ.

 

SUS304 βιομηχανική μηχανή 20T/H ISO9001 επεξεργασίας χυμού μάγκο 2

 

 

 

Βασική διαδικασία της γραμμής επεξεργασίας μάγκο

 

Τώρα η επιχείρηση μηχανημάτων της Σαγκάη Gofun θα εισαγάγει τις πληροφορίες του πουρέ πολτού μάγκο ή της γραμμής επεξεργασίας συμπύκνωσης κολλών μάγκο για να τους παρουσιάσει εργασίες.

 

1. Πλατφόρμα απαλλαγής

Όταν τα φρέσκα μάγκο έρχονται, είναι συνήθως μεγάλα φορτηγά. Εάν ξεφορτώνονται με το χέρι, είναι πολύ δύσκολο. Επομένως, σχεδιάσαμε την πλατφόρμα εκφόρτωσης, χρησιμοποιώντας τα πυροβόλα όπλα νερού για να ξεφορτώσουμε τα φρέσκα μάγκο από το φορτηγό, και το νερό για να μεταφέρουμε τα φρέσκα μάγκο στη γραμμή επεξεργασίας. Και η πλατφόρμα εκφόρτωσης έχει επίσης μια λειτουργία, μπορεί να προπλύνει το φρέσκο μάγκο πριν από την επεξεργασία.

 

2. Ανελκυστήρας

Αυτή η μηχανή χρησιμοποιείται για να παραδώσει το φρέσκο μάγκο από έξω από το κτήριο στο εσωτερικό.

 

SUS304 βιομηχανική μηχανή 20T/H ISO9001 επεξεργασίας χυμού μάγκο 3SUS304 βιομηχανική μηχανή 20T/H ISO9001 επεξεργασίας χυμού μάγκο 4

3. Πλύση

Πρίν συντρίβει, ανάγκη να πλύνει τους νωπούς καρπούς προσεκτικά. Για την πλύση, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το πλυντήριο φυσαλίδων και τη βούρτσα & το πλύσιμο με ψεκασμό της μηχανής από κοινού. Εάν η απαίτηση πλύσης είναι υψηλή, περισσότερα στάδια της πλύσης μπορούν να προστεθούν. Επίσης, για μια καλύτερη επίδραση καθαρισμού, μπορούμε να προσθέσουμε τον υπερηχητικό καθαρισμό και τον καθαρισμό όζοντος.

SUS304 βιομηχανική μηχανή 20T/H ISO9001 επεξεργασίας χυμού μάγκο 5SUS304 βιομηχανική μηχανή 20T/H ISO9001 επεξεργασίας χυμού μάγκο 6

4. Ταξινόμηση

Μετά από την πλύση, η επιφάνεια των φρούτων είναι καθαρή, μπορούμε να ελέγξουμε την κατάσταση όλων των φρούτων από το ανθρώπινο μάτι, και να ταξινομήσουμε τις κακές ντομάτες κατά τον άνθρωπο.

SUS304 βιομηχανική μηχανή 20T/H ISO9001 επεξεργασίας χυμού μάγκο 7SUS304 βιομηχανική μηχανή 20T/H ISO9001 επεξεργασίας χυμού μάγκο 8

5. Αφυίρεση των κουκουτσιών

Τα remover πετρών μάγκο τρεξίματα με μια ταχύτητα 1470 περιστροφών/λεπτό στα φρέσκα μάγκο συντριβής για να εξασφαλίσει ότι όλοι οι πυρήνες και οι πυρήνες μάγκο καθαρίζονται, οι οποίοι μπορούν πολύ να μειώσουν τα απόβλητα και να αυξήσουν την παραγωγή πολτού. Ο πυρήνας θα σταλεί έξω από το εργοστάσιο και ο πολτός θα αντληθεί στο επόμενο βήμα.

SUS304 βιομηχανική μηχανή 20T/H ISO9001 επεξεργασίας χυμού μάγκο 9SUS304 βιομηχανική μηχανή 20T/H ISO9001 επεξεργασίας χυμού μάγκο 10

6. Προθέρμανση

Ο προθερμαστής χρησιμοποιείται για να θερμάνει το προϊόν μετά από το θραυστήρα, η θερμοκρασία είναι διευθετήσιμη, κανονικά από 45℃ σε 85℃. Αυτό το βήμα επεξεργασίας, θα βοηθούσε σε υψηλότερο το ποσοστό χυμού για το επόμενο βήμα, και μπορεί επίσης να προστατεύσει το χρώμα και το γούστο του τελικού προϊόντος.

SUS304 βιομηχανική μηχανή 20T/H ISO9001 επεξεργασίας χυμού μάγκο 11SUS304 βιομηχανική μηχανή 20T/H ISO9001 επεξεργασίας χυμού μάγκο 12

7. Pulper και μηχανή ραφιναρίσματος

Αυτή η μηχανή τρέχει επίσης με την ταχύτητα 1470 r/min, προκαλεί τη φυγοκεντρική δύναμη και το προϊόν θα περάσει από την οθόνη, η οποία βοηθά να καθαρίσει το προϊόν. Και κανονικά χρησιμοποιούμε το διπλό στάδιο pulper και της μηχανής ραφιναρίσματος, η οθόνη κάθε σταδίου είναι διαφορετική, για τη πρώτη φάση η οθόνη θα ήταν μεγαλύτερη, και για το δεύτερο στάδιο η οθόνη θα ήταν μικρότερη. Η διπλή σκηνική πολτοποιώντας μηχανή για το ποσοστό παραγωγής πολτού ντοματών μπορεί να φθάσει σε 60%~75%. Μετά απόνα πολτοποιήσουν, ηφλούδακαιοισπόροιντοματώνθα χωριστούναπότονπολτόντοματών. Ημηχανήλειτουργείμετηνυψηλήικανότητακαιτησταθερήαπόδοση Εύκολοςνα χρησιμοποιηθείκαικόσκινααλλαγής Κατάλληλοςγιαπολλάδιαφορετικάείδηφρούτωνπουπεριλαμβάνουντολωτό, τηνντομάτα, τοροδάκινο, τοβερίκοκο, τομάγκο, τομήλοκαιτοκ.λπ.

SUS304 βιομηχανική μηχανή 20T/H ISO9001 επεξεργασίας χυμού μάγκο 13SUS304 βιομηχανική μηχανή 20T/H ISO9001 επεξεργασίας χυμού μάγκο 14

8. Οριζόντια σπειροειδής φυγόκεντρος

Η μηχανή χρησιμοποιείται για να μειώσει τα στερεά και τις ακαθαρσίες και να εξασφαλίσει τον πουρέ πολτού μάγκο κανένα ακαθαρσία και μαύρο σημείο.

SUS304 βιομηχανική μηχανή 20T/H ISO9001 επεξεργασίας χυμού μάγκο 15SUS304 βιομηχανική μηχανή 20T/H ISO9001 επεξεργασίας χυμού μάγκο 16

 

9. Αποστείρωση

Για τον πουρέ πολτού μάγκο χρησιμοποιούμε το σωλήνα στον αποστειρωτή τύπων σωλήνων για την αποστείρωση. Η θερμοκρασία αποστείρωσης και ο χρόνος εκμετάλλευσης είναι διευθετήσιμοι. Με αυτήν την μηχανή, θα θερμάνουμε τον τοματοπολτό πολύ σε έναν υψηλής θερμοκρασίας γύρω από την εκμετάλλευση 115℃ για τη δεκαετία του '30 και έπειτα την ψύξη στην περιβαλλοντική θερμοκρασία αμέσως. Αυτός ο τρόπος μπορεί επίσης να προστατεύσει τη δοκιμή και τις θρεπτικές ουσίες του τοματοπολτού όσο το δυνατόν περισσότερο. Ολόκληρο το σύστημα υιοθετεί τον προγραμματίσημο έλεγχο. Το λειτουργικό σύστημα υιοθετεί την ανθρώπου-μηχανής διεπαφή εικόνας, η οποία είναι κατάλληλη για διαισθητικά να πιάσει τη λειτουργούσα θέση κάθε συστατικού της συσκευής.

SUS304 βιομηχανική μηχανή 20T/H ISO9001 επεξεργασίας χυμού μάγκο 17SUS304 βιομηχανική μηχανή 20T/H ISO9001 επεξεργασίας χυμού μάγκο 18

10. Αποστηρωμένη πλήρωση

Η μηχανή αποστηρωμένης πλήρωσης λειτουργεί μαζί με το σωλήνα στον αποστειρωτή τύπων σωλήνων. Είναι ένας κλειστός κύκλος. Πριν από την παραγωγή, ο κύκλος θα αποστειρωθεί πλήρως για να σιγουρευτεί το αποστηρωμένο περιβάλλον. Και η κοιλότητα πλήρωσης προστατεύεται επίσης από τον ατμό για να σιγουρευτεί ότι το γεμίζοντας περιβάλλον είναι επίσης αποστηρωμένο. Ασφάλεια - που παρέχει διάφορες μεθόδους ασφάλειας. Χρησιμοποίηση της τεχνολογίας συγκόλλησης καθρεφτών για να εξασφαλίσει καθαρή και ομαλή γραμμή συγκόλλησης. Χωριστός πίνακας ελέγχου. CIP και αυτόματη ΓΟΥΛΙΆ διαθέσιμα μαζί με τον αποστειρωτή. Εύκολος να ρυθμίσει για να ταιριάξει με τους διαφορετικούς όγκους και τα μεγέθη των αποστηρωμένων τσαντών

SUS304 βιομηχανική μηχανή 20T/H ISO9001 επεξεργασίας χυμού μάγκο 19SUS304 βιομηχανική μηχανή 20T/H ISO9001 επεξεργασίας χυμού μάγκο 20

11. Η αποθήκευση ή πηγαίνει

Το ολοκληρωμένο προϊόν μπορεί να αποθηκευτεί ή να χρησιμοποιηθεί ως πρώτη ύλη για να κάνει τη σάλτσα ή το κέτσαπ ντοματών.

SUS304 βιομηχανική μηχανή 20T/H ISO9001 επεξεργασίας χυμού μάγκο 21SUS304 βιομηχανική μηχανή 20T/H ISO9001 επεξεργασίας χυμού μάγκο 22

 

 

 

Οι υπηρεσίες μας για τη γραμμή επεξεργασίας μάγκο

 

1. Τεχνική υποστήριξη

2. Πρόταση μάρκετινγκ

3. Τελικά πρόταση και σχέδιο συσκευασίας

4. Κτήριο και σχέδιο εργοστασίων

 

Υπηρεσία μεταπωλήσεων

 

1. Oversea τεχνική υποστήριξη

2. Oversea συντήρηση εξοπλισμού

3. Αγγλόφωνοι μηχανικοί διαθέσιμοι για να παρέχει τη τεχνική υποστήριξη

 

Βίντεο εργασίας της γραμμής παραγωγής πολτού μάγκο μας

 

SUS304 βιομηχανική μηχανή 20T/H ISO9001 επεξεργασίας χυμού μάγκο 23