Γραμμή Παραγωγής

Η Gofun Company παρέχει τη λύση για το κλειδί όχι μόνο της γραμμής παραγωγής πάστας τομάτας αλλά και των γραμμών επεξεργασίας πολλών ειδών φρούτων και λαχανικών, όπως μήλα, αχλάδια, δαμάσκηνα, καρύδες, μούρα κλπ., Και έχει λάβει ευρεία αποδοχή από τους πελάτες τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό. Τα μηχανήματά μας έχουν ήδη εξαχθεί σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των χωρών της Ασίας, των χωρών της Αφρικής, των χωρών της Νότιας Αμερικής και ακόμη και των ευρωπαϊκών χωρών.

OEM / ODM

Η Gofun Company παρέχει τη λύση για το κλειδί όχι μόνο της γραμμής παραγωγής πάστας τομάτας αλλά και των γραμμών επεξεργασίας πολλών ειδών φρούτων και λαχανικών, όπως μήλα, αχλάδια, δαμάσκηνα, καρύδες, μούρα κλπ., Και έχει λάβει ευρεία αποδοχή από τους πελάτες τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό.

Τα μηχανήματά μας έχουν ήδη εξαχθεί σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των χωρών της Ασίας, των χωρών της Αφρικής, των χωρών της Νότιας Αμερικής και ακόμη και των ευρωπαϊκών χωρών.

Ε & Α

Η Gofun Company παρέχει τη λύση κλειδί στο χέρι όχι μόνο για τη γραμμή παραγωγής πάστας τομάτας αλλά και για τις γραμμές επεξεργασίας και συσκευασίας για μήλα, αχλάδια, ροδάκινα, μάνγκο και βερίκοκα και άλλα φρούτα και λαχανικά. των εγχώριων και των υπερπόντιων αγορών.

Τα μηχανήματα έχουν ήδη εξαχθεί σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των χωρών της Ασίας, των αφρικανικών χωρών, των χωρών της Νότιας Αμερικής και ακόμη και των ευρωπαϊκών και αμερικανικών χωρών.

Η Gofun Company στοχεύει στη δημιουργία των εξαιρετικών μηχανημάτων τροφίμων και συμβάλλει στην παγκόσμια γεωργική βιομηχανία. Εμείς ειλικρινά δεσμευόμαστε σε μια λαμπρή προοπτική και αμοιβαία ωφέλιμη σχέση με όλους τους ανθρώπους και τους φίλους από όλο τον κόσμο!

Αφήστε ένα μήνυμα