• Shanghai Gofun Machinery Co., Ltd.
  Υπουργείο της Ουγκάντας γεωργικού
  Η καλή επιχείρηση, καλή υπηρεσία, καλή ποιότητα, καλή φήμη, είναι αρμόδιος και αξιόπιστος προμηθευτής, έγκαιρη παράδοση.
 • Shanghai Gofun Machinery Co., Ltd.
  Οργανισμός Ανάπτυξης της Γκάνας
  Πολύ επαγγελματική και αρμόδια ομάδα. Οι μηχανικοί ήρθαν να τελειώσουν το intallation ακόμη και κατά τη διάρκεια του χρόνου covid-19. Πολύ εκτιμήστε.
 • Shanghai Gofun Machinery Co., Ltd.
  Monos
  Σας ευχαριστούμε για την εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Μια πολύ επαγγελματική ομάδα.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Daryl Yu
Τηλεφωνικό νούμερο : 13524920822
WhatsApp : +8613524920822

Αποστηρωμένος έλεγχος PLC γραμμών παραγωγής 1500T/D τοματοπολτών τσαντών

Τόπος καταγωγής Σαγκάη
Μάρκα Gofun
Πιστοποίηση ISO, CE certification
Αριθμό μοντέλου Gfm-TPL
Ποσότητα παραγγελίας min 1 σύνολο
Τιμή Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες Συσκευασία διεθνών προτύπων για τη ναυτιλία
Χρόνος παράδοσης 90 ημέρες
Όροι πληρωμής T/T, L/C, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς 20 σύνολα το χρόνο
Λεπτομέρειες
Όνομα προϊόντων Πλήρεις εγκαταστάσεις τοματοπολτών Εξουσιοδότηση 1 έτος μετά από να αναθέσει
Τύπος Με το κλειδί στο χέρι γραμμή επεξεργασίας Υπηρεσία μεταπωλήσεων Εγκατάσταση, ανάθεση και κατάρτιση
Υλικό Βαθμός τροφίμων 304/306 Ικανότητα 20~2000 τόνοι ανά ημέρα, προσαρμόζουν
Εφαρμογή Φράουλα ντοματών Χαρακτηριστικό γνώρισμα Υψηλή αποδοτικότητα, οικονομικώς αποδοτική
Υψηλό φως

Αποστηρωμένη γραμμή παραγωγής τοματοπολτών τσαντών

,

Γραμμή παραγωγής 1500T/D τοματοπολτών

,

Γραμμή παραγωγής τοματοπολτών PLC

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Μιας στάσης λύση για τη γραμμή επεξεργασίας ντοματών από τη φρέσκια ντομάτα στον τοματοπολτό

 

 

 

Περιγραφή

 

Η γραμμή παραγωγής τοματοπολτών είναι το βασικό προϊόν της επιχείρησης μηχανημάτων της Σαγκάη Gofun. Εξυπηρετήσαμε περισσότερες από 20 χώρες στα προηγούμενα 10 έτη. Συνεχίζουμε τις υψηλής ποιότητας μηχανές και τις υπηρεσίες στους κατασκευαστές τροφίμων σε όλο τον κόσμο.

 

Τώρα η επιχείρηση μηχανημάτων της Σαγκάη Gofun θα εισαγάγει τις πληροφορίες της γραμμής επεξεργασίας τοματοπολτών για να τους παρουσιάσει εργασίες.

 • Η ικανότητα της φρέσκιας ντομάτας μπορεί να προσαρμοστεί από 60 Ton/D σε 1500Ton/D.
 • Η ντομάτα μπορεί να είναι καυτό συντριμμένη ή κρύο που συντρίβεται.
 • Brix του τελικού τοματοπολτού μπορεί να σχεδιαστεί δεδομένου ότι η απαίτηση του πελάτη, κανονικά αυτό θα ήταν 28-30% ή 36-38%.
 • Τον τελικό τοματοπολτό θα γεμίσουν στις αποστηρωμένες τσάντες στο τύμπανο. Με αυτό το είδος συσκευασίας, ο χρόνος ραφιών μπορεί να φθάσει σε δύο έτη στην κανονική θερμοκρασία.
 • Ολόκληρη η γραμμή επεξεργασίας τοματοπολτών είναι πλήρως αυτόματη και όλα τα μέρη ελέγχου χρησιμοποιούν τα διεθνή διάσημα εμπορικά σήματα όπως το PLC SIEMENS, τα ηλεκτρονικά μέρη ΣΝΆΙΝΤΕΡ, ο μετατροπέας DANFOSS, και άλλα μέρη παγκόσμιων πρώτης τάξεως εμπορικών σημάτων για να εξασφαλίσουν ολόκληρη τη γραμμή επεξεργασίας με τη υψηλή επίδοση.
 • Όλα τα υλικά είναι πρότυπα τροφίμων, το κύριο υλικό είναι SUS 304 ή SUS316. Εξαρτάται από τις απαιτήσεις.
 • Εκτός από την αποστηρωμένη πλήρωση τσαντών, μπορούμε επίσης να παρέχουμε ότι το μέταλλο μπορεί, μικρό σακούλι, όρθια σακούλα, εμπορευματοκιβώτιο PET/PP, κ.λπ.
 • Τα απόβλητα από τη γραμμή παραγωγής μπορούν να παραχθούν στο λίπασμα για να βελτιώσουν την πρόσθετη αξία του προγράμματός σας.

 

Εφαρμογή της γραμμής επεξεργασίας ντοματών

 

Η επιχείρηση μηχανημάτων της Σαγκάη Gofun προσφέρει όλα τα είδη γραμμών επεξεργασίας ντοματών. Η πρώτη ύλη μπορεί να είναι φρέσκοι ντομάτα, τοματοπολτός, κ.λπ. Και το τελικό προϊόν μπορεί να είναι τοματοπολτός, κέτσαπ ντοματών, σάλτσα ντοματών, χυμός ντοματών, σκόνη ντοματών, κ.λπ. Για την τελική συσκευασία, μπορεί να είναι αποστηρωμένη τσάντα, το μέταλλο μπορεί, σακούλι, όρθια σακούλα, εμπορευματοκιβώτιο PP, μπουκάλι γυαλιού, μπουκάλι της PET, κορυφή αετωμάτων, κ.λπ.

 

Αποστηρωμένος έλεγχος PLC γραμμών παραγωγής 1500T/D τοματοπολτών τσαντών 0Αποστηρωμένος έλεγχος PLC γραμμών παραγωγής 1500T/D τοματοπολτών τσαντών 1

 

Διάγραμμα ροής της γραμμής επεξεργασίας ντοματών

 

Η γραμμή επεξεργασίας ντοματών περιλαμβάνει κυρίως ένα ανυψωτικό σύστημα νωπών καρπών, σύστημα πλύσης φυσαλίδων, σάπιο ταξινομώντας σύστημα φρούτων, συντετριμμένο σύστημα, προθερμαίνοντας το σύστημα ενζυμικής αδρανοποίησης, πολτοποίηση και καθαρίζοντας το σύστημα, χαμηλής θερμοκρασίας κενό σύστημα συγκέντρωσης, αποστειρώνοντας σύστημα, και αποστηρωμένο γεμίζοντας σύστημα τσαντών.

 

Αποστηρωμένος έλεγχος PLC γραμμών παραγωγής 1500T/D τοματοπολτών τσαντών 2

 

Περιγραφή για το κύριο βήμα της γραμμής επεξεργασίας τοματοπολτών

 

1. Πλατφόρμα απαλλαγής
Όταν οι φρέσκες ντομάτες έρχονται, κανονικά με το μεγάλο φορτηγό, εάν η απαλλαγή με τον άνθρωπο, αυτό θα ήταν πολύ δύσκολη. Έτσι σχεδιάζουμε την πλατφόρμα απαλλαγής και χρησιμοποιούμε το πυροβόλο όπλο νερού στις φρέσκες ντομάτες απαλλαγής από το φορτηγό, επίσης νερό χρήσης για να παραδώσουμε τη φρέσκια ντομάτα στη γραμμή επεξεργασίας. Και υπάρχει μια άλλη λειτουργία της πλατφόρμας απαλλαγής, μπορεί να προπλύνει τη φρέσκια ντομάτα πριν από την επεξεργασία.

 

Αποστηρωμένος έλεγχος PLC γραμμών παραγωγής 1500T/D τοματοπολτών τσαντών 3

 

2. Ανελκυστήρας
Αυτή η μηχανή χρησιμοποιείται για να παραδώσει τη φρέσκια ντομάτα από έξω από το κτήριο στο εσωτερικό.

 

Αποστηρωμένος έλεγχος PLC γραμμών παραγωγής 1500T/D τοματοπολτών τσαντών 4

 

 

3. Πλύση
Πρίν συντρίβει, ανάγκη να πλύνει τη φρέσκια ντομάτα προσεκτικά. Για την πλύση, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το πλυντήριο φυσαλίδων και πλύσιμο με ψεκασμό της μηχανής από κοινού. Εάν η απαίτηση πλύσης είναι υψηλή, μπορεί να προσθέσει περισσότερα στάδια της πλύσης. Επίσης για την καλύτερη επίδραση καθαρισμού, μπορούμε να προσθέσουμε τον υπερηχητικό καθαρισμό και τον καθαρισμό όζοντος.

 

Αποστηρωμένος έλεγχος PLC γραμμών παραγωγής 1500T/D τοματοπολτών τσαντών 5

 

4. Ταξινόμηση

Μετά από την πλύση, η επιφάνεια της ντομάτας είναι καθαρή, μπορούμε να ελέγξουμε την κατάσταση όλων των ντοματών από το μάτι. Και ταξινομήστε τις κακές ντομάτες κατά τον άνθρωπο.

 

Αποστηρωμένος έλεγχος PLC γραμμών παραγωγής 1500T/D τοματοπολτών τσαντών 6

 

5. Συντριβή

Ο θραυστήρας τρέχει με την ταχύτητα 1470 r/min για να συντρίψει τις φρέσκες ντομάτες για να σιγουρευτεί ότι όλες οι ντομάτες συντρίβονται πλήρως.

 

Αποστηρωμένος έλεγχος PLC γραμμών παραγωγής 1500T/D τοματοπολτών τσαντών 7

 

6. Προθέρμανση

Ο προθερμαστής χρησιμοποιείται για να θερμάνει το προϊόν μετά από το θραυστήρα, η θερμοκρασία είναι διευθετήσιμη, κανονικά από 45℃ σε 85℃. Αυτό το βήμα επεξεργασίας, θα βοηθούσε σε υψηλότερο το ποσοστό χυμού για το επόμενο βήμα, και μπορεί επίσης να προστατεύσει το χρώμα και τη δοκιμή για τον τελικό τοματοπολτό.

 

Αποστηρωμένος έλεγχος PLC γραμμών παραγωγής 1500T/D τοματοπολτών τσαντών 8

 

7. Pulper και μηχανή ραφιναρίσματος

Αυτή η μηχανή τρέχει επίσης με την ταχύτητα 1470 r/min, προκαλεί τη φυγοκεντρική δύναμη και το προϊόν θα περάσει από την οθόνη, η οποία βοηθά να καθαρίσει το προϊόν. Και κανονικά χρησιμοποιούμε το διπλό στάδιο pulper και της μηχανής ραφιναρίσματος, η οθόνη κάθε σταδίου είναι διαφορετική, για τη πρώτη φάση η οθόνη θα ήταν μεγαλύτερη, και για το δεύτερο στάδιο η οθόνη θα ήταν μικρότερη.

 

Αποστηρωμένος έλεγχος PLC γραμμών παραγωγής 1500T/D τοματοπολτών τσαντών 9

 

8. Εξάτμιση

Ο κενός εξατμιστήρας χρησιμοποιείται για τη συγκέντρωση του τοματοπολτού υπό κενή και χαμηλή θερμοκρασία. Εδώ χρησιμοποιώντας αναγκάζουμε - κενός εξατμιστήρας κυκλοφορίας. Επειδή είναι υπό κενή και χαμηλή θερμοκρασία, έτσι η δοκιμή και οι θρεπτικές ουσίες θα προστατεύονταν όσο το δυνατόν περισσότερο. Και αυτή τη στιγμή παίρνουμε τον τοματοπολτό, κανονικά Brix είναι 28-30 και 36-38.

 

Αποστηρωμένος έλεγχος PLC γραμμών παραγωγής 1500T/D τοματοπολτών τσαντών 10

 

9. Αποστείρωση

Για τον τοματοπολτό, χρησιμοποιούμε το σωλήνα στον αποστειρωτή τύπων σωλήνων για την αποστείρωση. Η θερμοκρασία αποστείρωσης και ο χρόνος εκμετάλλευσης είναι διευθετήσιμοι. Με αυτήν την μηχανή, θα θερμάνουμε τον τοματοπολτό πολύ σε έναν υψηλής θερμοκρασίας γύρω από την εκμετάλλευση 115℃ για τη δεκαετία του '30 και έπειτα την ψύξη του στην περιβαλλοντική θερμοκρασία αμέσως. Αυτός ο τρόπος μπορεί επίσης να προστατεύσει τη δοκιμή και τις θρεπτικές ουσίες του τοματοπολτού όσο το δυνατόν περισσότερο.

 

Αποστηρωμένος έλεγχος PLC γραμμών παραγωγής 1500T/D τοματοπολτών τσαντών 11

 

10. Αποστηρωμένη πλήρωση

Η μηχανή αποστηρωμένης πλήρωσης λειτουργεί μαζί με το σωλήνα στον αποστειρωτή τύπων σωλήνων. Είναι ένας κλειστός κύκλος. Πριν από την παραγωγή, ο κύκλος θα αποστειρωθεί πλήρως για να σιγουρευτεί του αποστηρωμένου περιβάλλοντος. Και η κοιλότητα πλήρωσης προστατεύεται επίσης από τον ατμό για να σιγουρευτεί ότι το γεμίζοντας περιβάλλον είναι επίσης αποστηρωμένο.


Αποστηρωμένος έλεγχος PLC γραμμών παραγωγής 1500T/D τοματοπολτών τσαντών 12

 

11. Η αποθήκευση ή πηγαίνει να συνδυάσει

 

Αποστηρωμένος έλεγχος PLC γραμμών παραγωγής 1500T/D τοματοπολτών τσαντών 13

 

Πληροφορίες επιχείρησης
 

Επιχείρηση μηχανημάτων της Σαγκάη Gofun, ένας επαγγελματικοί κατασκευαστής και ένας εξαγωγέας γραμμών επεξεργασίας ντοματών στην Κίνα. Όποιος μπορεί να προσφέρει τη με το κλειδί στο χέρι λύση για το διαφορετικό χυμό φρούτων, τον πολτό & την κόλλα που επεξεργάζονται την πλήρη γραμμή με υψηλό - ποιότητα και τις ανταγωνιστικές γραμμές παραγωγής με την καθημερινή ικανότητα από 60 τόνους σε 1500 τόνους και τις προσαρμογές συμπεριλαμβανομένης της κατασκευής εγκαταστάσεων, της κατασκευής εξοπλισμού, της εγκατάστασης, της ανάθεσης, και της παραγωγής παρέχετε το βελτιστοποιημένο σχέδιο εφαρμογής. Η επιχείρηση Gofun παρέχει τη με το κλειδί στο χέρι λύση για όχι μόνο τη γραμμή παραγωγής τοματοπολτών αλλά και τις γραμμές επεξεργασίας για πολλά είδη φρούτων & λαχανικών, όπως τα μήλα, τα αχλάδια, τα δαμάσκηνα, τις καρύδες, τις μουριές, κ.λπ., και έχει λάβει τους διαδεδομένους επαίνους από τους πελάτες και από εσωτερικός και υπερπόντιος. Οι μηχανές μας έχουν εξαχθεί ήδη σε όλο τον κόσμο συμπεριλαμβανομένων των ασιατικών χωρών, της Αφρικής χώρες, νότος - αμερικανικές χώρες, και ακόμη και ευρωπαϊκές χώρες.


Αποστηρωμένος έλεγχος PLC γραμμών παραγωγής 1500T/D τοματοπολτών τσαντών 14