• Shanghai Gofun Machinery Co., Ltd.
  Υπουργείο της Ουγκάντας γεωργικού
  Η καλή επιχείρηση, καλή υπηρεσία, καλή ποιότητα, καλή φήμη, είναι αρμόδιος και αξιόπιστος προμηθευτής, έγκαιρη παράδοση.
 • Shanghai Gofun Machinery Co., Ltd.
  Οργανισμός Ανάπτυξης της Γκάνας
  Πολύ επαγγελματική και αρμόδια ομάδα. Οι μηχανικοί ήρθαν να τελειώσουν το intallation ακόμη και κατά τη διάρκεια του χρόνου covid-19. Πολύ εκτιμήστε.
 • Shanghai Gofun Machinery Co., Ltd.
  Monos
  Σας ευχαριστούμε για την εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Μια πολύ επαγγελματική ομάδα.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Daryl Yu
Τηλεφωνικό νούμερο : 13524920822
WhatsApp : +8613524920822

440V πλαστική συσκευασία μπουκαλιών γραμμών επεξεργασίας εσπεριδοειδών χυμού φρούτων

Τόπος καταγωγής Σαγκάη
Μάρκα Gofun
Πιστοποίηση CE, ISO certificate
Αριθμό μοντέλου Gfm-CPL
Ποσότητα παραγγελίας min 1 σύνολο
Τιμή Negotiable
Όροι πληρωμής T / T, Western Union, L / C
Δυνατότητα προσφοράς 20 σύνολα το χρόνο
Λεπτομέρειες
Εξουσιοδότηση 1 έτος Υπηρεσία μεταπωλήσεων παρεχόμενη Μηχανικοί διαθέσιμοι στα μηχανήματα υπηρεσιών στο εξωτερικό
Τάση 380V/ 415V/440V, σύμφωνα με τους πελάτες Τύπος Με το κλειδί στο χέρι γραμμή επεξεργασίας από το Α στο Ω
Υλικό πρότυπα τροφίμων SS304/316 Ικανότητα 1 T/h ~ 20 T/h, ή 20 T/day ~ 1500 T/day, σύμφωνα με τους πελάτες
Εφαρμογή Εσπεριδοειδή, πορτοκάλι, λεμόνι, γκρέιπφρουτ, μανταρίνι, tangerine, κ.λπ. Όνομα προϊόντων Επεξεργασία εσπεριδοειδών/παραγωγή της μηχανής/της γραμμής παραγωγής
Υψηλό φως

440V γραμμή επεξεργασίας εσπεριδοειδών χυμού φρούτων

,

Πλαστική γραμμή επεξεργασίας εσπεριδοειδών μπουκαλιών

,

20T/h γραμμή επεξεργασίας εσπεριδοειδών

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Βιομηχανική χρήσης πλήρης εσπεριδοειδούς χυμού επεξεργασίας συσκευασία μπουκαλιών γραμμών πλαστική

 

Περιγραφή

 

Επιχείρηση μηχανημάτων της Σαγκάη Gofun, ένας επαγγελματικοί κατασκευαστής και ένας εξαγωγέας γραμμών επεξεργασίας εσπεριδοειδών στην Κίνα. Όποιος μπορεί να παρέχει τη με το κλειδί στο χέρι λύση και τη τεχνική υποστήριξη για τη γραμμή επεξεργασίας εσπεριδοειδών με τα διαφορετικά είδη τελικών προϊόντων από τα εσπεριδοειδή και όλα τα είδη συσκευασίας.

 

 

Η γραμμή επεξεργασίας εσπεριδοειδών μπορεί να παραγάγει από τα φρέσκα εσπεριδοειδή στα διαφορετικά είδη τελικού προϊόντος. Η πρώτη ύλη μπορεί να είναι όλα τα είδη εσπεριδοειδών, συμπεριλαμβανομένου του πορτοκαλιού, του μανταρινιού, του λεμονιού, του γκρέιπφρουτ, κ.λπ. Και το τελικό προϊόν μπορεί να είναι σαφής χυμός, νεφελώδης χυμός, χείλος χυμού, συμπύκνωση χυμού, έλαιο, κ.λπ. Για τη συσκευασία, μπορεί να είναι αποστηρωμένες τσάντες, σακούλι, όρθια σακούλα, το μέταλλο μπορεί, εμπορευματοκιβώτιο PP, μπουκάλι της PET, μπουκάλι γυαλιού, κορυφή αετωμάτων, κ.λπ. Όλα τα είδη προϊόντος εσπεριδοειδών είναι πολύ δημοφιλή σε όλο τον κόσμο.

 

Διάγραμμα ροής

 
440V πλαστική συσκευασία μπουκαλιών γραμμών επεξεργασίας εσπεριδοειδών χυμού φρούτων 0

 

Εφαρμογή

 

Η επιχείρηση μηχανημάτων της Σαγκάη Gofun προσφέρει όλα τα είδη της γραμμής επεξεργασίας εσπεριδοειδών. Η πρώτη ύλη μπορεί να είναι όλα τα είδη εσπεριδοειδούς. Και η επιχείρηση μηχανημάτων της Σαγκάη Gofun μπορεί πλήρως να παραγάγει τα εσπεριδοειδή, μπορεί να πάρει το πετρέλαιο από τη φλούδα, να πάρει το χυμό από τα εσπεριδοειδή, να πάρει την ουσία από τον εξατμιστήρα, η επιχείρηση μηχανημάτων κ.λπ. Σαγκάη Gofun μπορεί να σας βοηθήσει να παραγάγετε όλα τα είδη προϊόντων εσπεριδοειδών.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΩΝ

440V πλαστική συσκευασία μπουκαλιών γραμμών επεξεργασίας εσπεριδοειδών χυμού φρούτων 1

 

Πληροφορίες επιχείρησης
 

Επιχειρησιακός τύπος Κατασκευαστής Χώρα Κίνα
Κύρια προϊόντα Βασική λύση στροφής για τα φρούτα & τη γραμμή φυτικής επεξεργασίας και συσκευασίας πλήρη Ικανότητα 30 σύνολα το χρόνο (ολόκληρη γραμμή)
Καθιερωμένο έτος 2009 Κύρια αγορά Αφρική, Νότια Αμερική, Ασία, Ευρώπη

 

Οι υπηρεσίες μας
 

Με το κλειδί στο χέρι λύση Μην ανησυχήστε εάν ξέρετε λίγα για το πώς να πραγματοποιήσετε τις εγκαταστάσεις στη χώρα σας. Όχι μόνο σας προσφέρουμε τον εξοπλισμό σε, αλλά και παρέχουμε τη μιας στάσης υπηρεσία, από την αποθήκη εμπορευμάτων σας σχεδιάζοντας (νερό, ηλεκτρική ενέργεια, ατμός), την κατάρτιση εργαζομένων, την εγκατάσταση και την ανάθεση μηχανών, ολόκληρη την υπηρεσία κ.λπ. μεταπώλησης ζωής.
Διαβούλευση + σύλληψη Σαν πρώτο βήμα και πριν από την εφαρμογή του προγράμματος, θα παράσχουμε σε σας τις βαθιά έμπειρες και ιδιαίτερα ικανές συμβουλευτικές υπηρεσίες. Με βάση μια εκτενή και λεπτομερή ανάλυση της παρουσών κατάστασης και των απαιτήσεών σας, θα αναπτύξουμε την προσαρμοσμένη λύση σας. Στην κατανόησή μας, οι πελάτης-στραμμένες διαβουλεύσεις σημαίνουν ότι όλα τα βήματα που προγραμματίζονται - από την αρχική φάση σύλληψης στη τελική φάση της εφαρμογής - θα διευθυνθούν κατά τρόπο διαφανή και κατανοητό.
Προγραμματισμός προγράμματος Μια επαγγελματική προσέγγιση προγραμματισμού προγράμματος είναι μια προϋπόθεση για την πραγματοποίηση των σύνθετων προγραμμάτων αυτοματοποίησης. Βάσει κάθε μεμονωμένης ανάθεσης, υπολογίζουμε τα χρονικά πλαίσια και τους πόρους, και καθορίζουμε τα κύρια σημεία και τους στόχους. Λόγω της στενών επαφής και της συνεργασίας μας με σας, σε όλες τις φάσεις προγράμματος, αυτός ο στόχος-προσανατολισμένος προγραμματισμός εξασφαλίζει την επιτυχή πραγματοποίηση του προγράμματος επένδυσής σας.
Σχέδιο & εφαρμοσμένη μηχανική Οι ειδικοί μας στους τομείς mechatronics, της εφαρμοσμένης μηχανικής ελέγχου, του προγραμματισμού, και της ανάπτυξης λογισμικού συνεργάζονται στενά στη φάση ανάπτυξης. Με την υποστήριξη των επαγγελματικών εργαλείων ανάπτυξης, αυτές οι από κοινού αναπτυγμένες συλλήψεις θα μεταφραστούν έπειτα στα σχέδια σχεδίου και εργασίας.
Παραγωγή & συνέλευση Στη φάση παραγωγής, οι πεπειραμένοι μηχανικοί μας θα εφαρμόσουν τις καινοτόμες ιδέες μας στις με το κλειδί στο χέρι εγκαταστάσεις. Η στενή συνεργασία μεταξύ των διευθυντών προγράμματός μας και των ομάδων συνελεύσεών μας εξασφαλίζει αποδοτικά και υψηλής ποιότητας αποτελέσματα παραγωγής. Μετά από την επιτυχή ολοκλήρωση της φάσης δοκιμής, οι εγκαταστάσεις θα παραδοθούν σε σας.
Ολοκλήρωση & η Επιτροπή Προκειμένου να μειωθεί οποιαδήποτε παρέμβαση με τους σχετικούς χώρους και τις διαδικασίες παραγωγής σε ένα ελάχιστο, και για να εγγυηθεί μια ομαλή οργάνωση, η εγκατάσταση των εγκαταστάσεών σας θα διευθυνθεί από τους μηχανικούς και τους τεχνικούς υπηρεσιών που έχουν διοριστεί και συνόδευσαν τα στάδια ανάπτυξης και παραγωγής μεμονωμένου προγράμματος. Το πεπειραμένο προσωπικό μας θα εξασφαλίσει ότι όλες οι απαραίτητες διεπαφές λειτουργούν, και οι εγκαταστάσεις σας θα τεθούν επιτυχώς σε λειτουργία.

 

Άλλες εφαρμογές

 

440V πλαστική συσκευασία μπουκαλιών γραμμών επεξεργασίας εσπεριδοειδών χυμού φρούτων 2

Συνιστώμενα προϊόντα