• Shanghai Gofun Machinery Co., Ltd.
  Υπουργείο της Ουγκάντας γεωργικού
  Η καλή επιχείρηση, καλή υπηρεσία, καλή ποιότητα, καλή φήμη, είναι αρμόδιος και αξιόπιστος προμηθευτής, έγκαιρη παράδοση.
 • Shanghai Gofun Machinery Co., Ltd.
  Οργανισμός Ανάπτυξης της Γκάνας
  Πολύ επαγγελματική και αρμόδια ομάδα. Οι μηχανικοί ήρθαν να τελειώσουν το intallation ακόμη και κατά τη διάρκεια του χρόνου covid-19. Πολύ εκτιμήστε.
 • Shanghai Gofun Machinery Co., Ltd.
  Monos
  Σας ευχαριστούμε για την εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Μια πολύ επαγγελματική ομάδα.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Daryl Yu
Τηλεφωνικό νούμερο : 13524920822
WhatsApp : +8613524920822

Αποστηρωμένη γραμμή επεξεργασίας ανανά τσαντών PLC 20T/H 440V

Τόπος καταγωγής Σαγκάη, Κίνα
Μάρκα Gofun Machinery
Πιστοποίηση ISO9001, CE
Αριθμό μοντέλου Gfm-fpl-GPL
Ποσότητα παραγγελίας min 1 σύνολο
Τιμή Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες Συσκευασία διεθνών προτύπων για τη ναυτιλία
Χρόνος παράδοσης Περίπου 120 ημέρες μετά από την προηγμένη πληρωμή
Όροι πληρωμής T/T, L/C, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς 30 σύνολα το χρόνο
Λεπτομέρειες
Όνομα προϊόντων Γραμμή επεξεργασίας ανανά/εξοπλισμός παραγωγής Εφαρμογή Φρέσκος ανανάς
Τελικά προϊόντα Χυμός ανανά, συγκεντρωμένος χυμός, ποτό ξηροί - φρούτα, κ.λπ. Τύπος Βιομηχανική γραμμή επεξεργασίας ανανά
Συσκευασία Η αποστηρωμένα τσάντα, το μέταλλο μπορούν, μπουκάλι γυαλιού, μπουκάλι της PET, κ.λπ. Όρος Νέο, προσαρμοσμένο προϊόν
Εξουσιοδότηση ένα έτος Υλικό SS304, πρότυπα τροφίμων 316
Τάση 220/380/440V, σύμφωνα με τους πελάτες Ικανότητα 1 ~ 20T/h, 15T/day ~ 1500T/day, σύμφωνα με τους πελάτες
Πλεονέκτημα Καλή απόδοση, ενέργεια - αποταμίευση, υψηλή - ποιότητα και καλύτερη υπηρεσία μεταπωλήσεων χαρακτηριστικό γνώρισμα Υψηλή αποδοτικότητα, εύκολη λειτουργία, σταθερός και αξιόπιστος εξοπλισμός, υψηλή ικανότητα
Υπηρεσία μεταπωλήσεων Μηχανικοί διαθέσιμοι στην υπηρεσία στο εξωτερικό, την ανάθεση και την κατάρτιση
Υψηλό φως

440V γραμμή επεξεργασίας ανανά

,

20T/H γραμμή επεξεργασίας ανανά

,

Αποστηρωμένη γραμμή επεξεργασίας ανανά τσαντών

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Σύγχρονη τεχνολογίας ανανά γραμμή παραγωγής χυμού χυμού φυσική εγγύηση 1 έτους

 

Περιγραφή

 

Τα προϊόντα ανανά είναι πολύ δημοφιλή σε όλο τον κόσμο. Η γραμμή επεξεργασίας ανανά που παρέχεται από Gofun Machinery μπορεί να παραγάγει από το φρέσκο ανανά στα διαφορετικά είδη τελικού προϊόντος. Το τελικό προϊόν μπορεί να είναι χυμός, συμπύκνωση χυμού, ποτό, μαρμελάδα, ξηροί ανανάς και κ.λπ. Για τη συσκευασία, μπορεί να είναι αποστηρωμένες τσάντες, σακούλι, όρθια σακούλα, το μέταλλο μπορεί, εμπορευματοκιβώτιο PP, μπουκάλι της PET, μπουκάλι γυαλιού, κορυφή αετωμάτων, κ.λπ. Οι δημοφιλέστερες γραμμές βιομηχανικής επεξεργασίας ανανά είναι:

 

1. Γραμμή επεξεργασίας συγκέντρωσης χυμού ανανά
2. Γραμμή επεξεργασίας χυμού ανανά
3. Γραμμή επεξεργασίας ποτών ανανά
4. Ξηρά γραμμή επεξεργασίας ανανά

 

Πρώτη ύλη Φρέσκος ανανάς
Τελικό προϊόν Συγκεντρωμένος χυμός ή σαφής χυμός, ποτό, μαρμελάδα, ξηρός - φρούτα, κ.λπ.
Ικανότητα 3 τόνοι/ημέρα -1500 τόνοι/ημέρα, σύμφωνα με τον πελάτη
Παραγωγή χυμού 40~50%
Αρχική περιεκτικότητα σε ζάχαρη Περίπου 14% Brix
Τελική περιεκτικότητα σε ζάχαρη 58-60 Brix
Συσκευασία προϊόντων Η αποστηρωμένη τσάντα, μπουκάλι γυαλιού, μπουκάλι της PET, μέταλλο μπορεί και κ.λπ.

 

Πλεονεκτήματα

 

Η γραμμή επεξεργασίας ανανά από την επιχείρηση μηχανημάτων της Σαγκάη Gofun τρέχει με την υψηλή αποτελεσματική, αποταμίευση νερού, υψηλό ποσοστό εξαγωγής, σταθερός ποιοτικός έλεγχος για το τελικό προϊόν, έλεγχος ασφάλειας για τους χειριστές, κ.λπ.

Γραμμή επεξεργασίας ανανά συμπεριλαμβανομένης της πλύσης, της ταξινόμησης, της συντριβής, του χυμού τύπων ζωνών που εξάγουν, της ενζυματικής υδρόλυσης, της διήθησης, της εξάτμισης, της αποστείρωσης και της πλήρωσης. Η ολόκληρη γραμμή σχεδιάζεται για τα προϊόντα ανανά σύμφωνα με τα διεθνή ποιοτικά πρότυπα.

 

1. Υψηλή ικανότητα επεξεργασίας: ποικίλος από 20 T/day σε 1500 T/day.

2. Πολλαπλάσια χρήση: η γραμμή επεξεργασίας μπορεί να εξετάσει τα παρόμοια χαρακτηριστικά των φρούτων.

3. Αυτόματο σύστημα ελέγχου συγκέντρωσης απολύμανσης υγρό: αποτελεσματικά εγγυηθείτε την επίδραση αποστείρωσης και ελέγξτε το υπόλειμμα απολύμανσης.

4. Υψηλή παραγωγή: Σωληνοειδές pasteurizer τύπων χρησιμοποιείται για να βελτιώσει το υψηλό ποσοστό παραγωγής του ανανά.

5. Υψηλή αποδοτικότητα: Χρησιμοποίηση του αποδοτικού εξολκέα χυμού τύπων ζωνών για να βελτιώσει την αποδοτικότητα χυμού και το ποσοστό παραγωγής.

6. Εξοικονόμηση ενέργειας: Το αυτόματο PLC έλεγξε τη διαδικασία παραγωγής για να μειώσει την ένταση εργασίας και να βελτιώσει την αποδοτικότητα παραγωγής.

7. Χαμηλής θερμοκρασίας κενή εξάτμιση: μειώστε τις ουσίες γεύσης και τις θρεπτικές απώλειες.

8. Ενέργεια που ανακτεί: Ποικίλα μέτρα ενεργειακής ανάκτησης, αύξησαν την ενεργειακή χρησιμοποίηση και μειώνουν πολύ το κόστος παραγωγής.

9. Υγιής και ασφάλεια: Ο αποστειρωτής UHT και η μηχανή αποστηρωμένης πλήρωσης, που απομονώνεται από τη ρύπανση των βακτηριδίων, εξασφαλίζουν την ασφάλεια των τροφίμων και επεκτείνουν τη ζωή του προϊόντος στο ράφι του προϊόντος.

10. Ετικέτα-διάσωση: Ένα πλήρες σύνολο παραγωγής με το μόνο σύστημα CIP μειώνει την ένταση εργασίας και εξασφαλίζει την υψηλού επιπέδου υγιεινή.

 

Εφαρμογή

 

Η επιχείρηση μηχανημάτων της Σαγκάη Gofun θα μπορούσε να παρέχει τις γραμμές επεξεργασίας ανανά για να παραγάγει τα διαφορετικά προϊόντα ανανά, όπως ο χυμός ανανά, ο ξηροί ανανάς και το κ.λπ. Στην επεξεργασία ανανά, αντί του παραδοσιακού εξολκέα χυμού μεμβρανών πιέζοντας, Gofun προσκάλεσε το πιέζοντας σύστημα χυμού τύπων ζωνών που θα μπορούσε να πάρει το χυμό σταφυλιών με την υψηλότερη και σταθερή ποιότητα. Η συσκευασία μπορεί να είναι αποστηρωμένες τσάντες, σακούλι, όρθια σακούλα, το μέταλλο μπορεί, εμπορευματοκιβώτιο PP, μπουκάλι της PET, μπουκάλι γυαλιού, κορυφή αετωμάτων, κ.λπ.

 

Διάγραμμα ροής

 

Αποστηρωμένη γραμμή επεξεργασίας ανανά τσαντών PLC 20T/H 440V 0

 

Γραμμή επεξεργασίας συγκέντρωσης χυμού ανανά
ΦΡΕΣΚΙΑ ΠΛΎΣΗ ⇒ ΜΕΤΑΦΟΡΈΩΝ ⇒ ΑΝΑΝΑ ⇒ ΠΟΥ ΤΑΞΙΝΟΜΕΊ ⇒ ΠΟΥ ΣΥΝΤΡΊΒΕΙ ΤΟ ΧΥΜΌ ΤΎΠΩΝ ΖΩΝΏΝ ⇒ ΠΟΥ ΕΞΆΓΕΙ ΤΟ ΕΝΖΥΜΑΤΙΚΌ ΣΎΣΤΗΜΑ ⇒ ΥΔΡΌΛΥΣΗΣ ⇒ & ΔΙΉΘΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΞΑΤΜΊΖΕΙ ⇒ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΙΡΏΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΘΉΚΕΥΣΗ ⇒ Ή ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΌ ΑΠΟΣΤΗΡΩΜΈΝΗΣ ΠΛΉΡΩΣΗΣ ⇒
Αποστηρωμένη γραμμή επεξεργασίας ανανά τσαντών PLC 20T/H 440V 1


Γραμμή επεξεργασίας χυμού ανανά
ΦΡΕΣΚΙΑ ΠΛΎΣΗ ⇒ ΜΕΤΑΦΟΡΈΩΝ ⇒ ΑΝΑΝΑ ⇒ ΠΟΥ ΤΑΞΙΝΟΜΕΊ ⇒ ΠΟΥ ΣΥΝΤΡΊΒΕΙ ΤΟ ΧΥΜΌ ΤΎΠΩΝ ΖΩΝΏΝ ⇒ ΠΟΥ ΕΞΆΓΕΙ ΤΟ ΕΝΖΥΜΑΤΙΚΌ ΣΎΣΤΗΜΑ ⇒ ΥΔΡΌΛΥΣΗΣ ⇒ & ΔΙΉΘΗΣΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΙΡΏΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΘΉΚΕΥΣΗ ⇒ Ή ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΌ ΑΠΟΣΤΗΡΩΜΈΝΗΣ ΠΛΉΡΩΣΗΣ ⇒
Αποστηρωμένη γραμμή επεξεργασίας ανανά τσαντών PLC 20T/H 440V 2


Γραμμή ποτών ανανά
ΣΎΣΤΗΜΑ ⇒ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΎ ΑΝΑΝΑ CONCENTRATION⇒ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΙΡΏΝΕΙ ⇒ ΠΟΥ ΓΕΜΊΖΕΙ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ ΣΗΡΆΓΓΩΝ ⇒ ΠΑΣΤΕΡΊΩΣΗΣ ⇒
Αποστηρωμένη γραμμή επεξεργασίας ανανά τσαντών PLC 20T/H 440V 3
Ξηρά γραμμή επεξεργασίας ανανά
ΦΡΕΣΚΙΑ ΠΛΎΣΗ ⇒ ΜΕΤΑΦΟΡΈΩΝ ⇒ ΑΝΑΝΑ ⇒ ΠΟΥ ΤΑΞΙΝΟΜΕΊ ⇒ ΠΟΥ ΚΌΒΕΙ ⇒ ΠΟΥ ΖΕΜΑΤΊΖΕΙ ⇒ ΠΟΥ ΞΕΡΑΊΝΕΙ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ ⇒

 

Πληροφορίες επιχείρησης

 

Η επιχείρηση μηχανημάτων της Σαγκάη Gofun είναι επαγγελματικοί κατασκευαστής και εξαγωγέας γραμμών επεξεργασίας φρούτων και λαχανικών στην Κίνα. Όποιος μπορεί να προσφέρει τη με το κλειδί στο χέρι λύση για το διαφορετικούς χυμό φρούτων, τον πολτό & την κόλλα που επεξεργάζονται την πλήρη γραμμή με υψηλό - ποιότητα και ανταγωνιστικές γραμμές παραγωγής με την καθημερινή ικανότητα από 60 τόνους σε 1500 τόνους και τις προσαρμογές συμπεριλαμβανομένης της κατασκευής εγκαταστάσεων, της κατασκευής εξοπλισμού, της εγκατάστασης, της ανάθεσης και της παραγωγής παρέχετε το βελτιστοποιημένο σχέδιο εφαρμογής. Η επιχείρηση Gofun παρέχει τη με το κλειδί στο χέρι λύση για όχι μόνο τη γραμμή παραγωγής τοματοπολτών αλλά και τις γραμμές επεξεργασίας για πολλά είδη φρούτων & λαχανικών, όπως τα μήλα, τα αχλάδια, τα δαμάσκηνα, τις καρύδες, τις μουριές, κ.λπ., και έχει λάβει τους διαδεδομένους επαίνους από τους πελάτες και από εσωτερικός και υπερπόντιος. Οι μηχανές μας έχουν εξαχθεί ήδη σε όλο τον κόσμο συμπεριλαμβανομένων των ασιατικών χωρών, της Αφρικής χώρες, νότος - αμερικανικές χώρες και ακόμη και ευρωπαϊκές χώρες.

 

Επιχειρησιακός τύπος Κατασκευαστής Χώρα Κίνα
Κύρια προϊόντα Βασική λύση στροφής για τα φρούτα & τη γραμμή φυτικής επεξεργασίας και συσκευασίας πλήρη Ικανότητα 30 σύνολα το χρόνο (ολόκληρη γραμμή)
Καθιερωμένο έτος 2009 Κύρια αγορά Αφρική, Νότια Αμερική, Ασία, Ευρώπη
 

 

Οι υπηρεσίες μας

 

Pre-Sales υπηρεσία: Με βάση την απαίτηση του πελάτη, η ικανότητα, η τοπική τάση, το εργαστήριο, το σχέδιο μηχανικών μας και συντάσσουν τον κατάλογο εξοπλισμού για τον πελάτη. Θα σχεδιάσουμε τη διαδικασία παραγωγής συμπεριλαμβανομένων όλων των λεπτομερειών όπως η παροχή νερού, πηγή ηλεκτρικής ενέργειας, ατμός και ούτω καθεξής για τους πελάτες. Όλο το υλικό είναι SUS304 και στην καλύτερη ποιότητα. Πριν από την παράδοση, ο τελικός πελάτης μπορεί να έρθει να εξετάσει.

Υπηρεσία -αγορών: Όλες οι μηχανές κατασκευάζονται βασισμένος στη σύμβαση και το σχέδιο. Μετά από να λάβουμε όλη την πληρωμή, θα κανονίσουμε να κάνουμε την παράδοση σε πιό σύντομο χρονικό διάστημα. Όλες οι μηχανές για συσκευάζονται στην ξύλινη συσκευασία. Θα στείλουμε την εγκατάσταση της οδηγίας μαζί με τις μηχανές.

Υπηρεσία μεταπωλήσεων: Αφότου φθάνουν οι μηχανές στο εργαστήριο του αγοραστή, θα κανονίσουμε τους μηχανικούς μας για να εγκαταστήσουμε. Η ποιοτική εγγύηση είναι ένα έτος. Θα παράσχουμε την υπηρεσία ολόκληρος-ζωής.