• Shanghai Gofun Machinery Co., Ltd.
  Υπουργείο της Ουγκάντας γεωργικού
  Η καλή επιχείρηση, καλή υπηρεσία, καλή ποιότητα, καλή φήμη, είναι αρμόδιος και αξιόπιστος προμηθευτής, έγκαιρη παράδοση.
 • Shanghai Gofun Machinery Co., Ltd.
  Οργανισμός Ανάπτυξης της Γκάνας
  Πολύ επαγγελματική και αρμόδια ομάδα. Οι μηχανικοί ήρθαν να τελειώσουν το intallation ακόμη και κατά τη διάρκεια του χρόνου covid-19. Πολύ εκτιμήστε.
 • Shanghai Gofun Machinery Co., Ltd.
  Monos
  Σας ευχαριστούμε για την εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Μια πολύ επαγγελματική ομάδα.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Daryl Yu
Τηλεφωνικό νούμερο : 13524920822
WhatsApp : +8613524920822

Γραμμή επεξεργασίας κέτσαπ σάλτσας ντοματών SS304 150t/D

Τόπος καταγωγής ΣΑΓΚΆΗ
Μάρκα Gofun
Πιστοποίηση ISO, CE certification
Αριθμό μοντέλου Gfm-TPL
Ποσότητα παραγγελίας min 1 σύνολο
Τιμή Negotiable
Χρόνος παράδοσης 90 ημέρες
Όροι πληρωμής T/T, L/C, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς 20 σύνολα το χρόνο
Λεπτομέρειες
Τάση , που προσαρμόζονται Τύπος Με το κλειδί στο χέρι γραμμή επεξεργασίας
Υλικό ανοξείδωτο 304 Ικανότητα 60 t/d, 150 t/d, 250 t/d, 1500 t/d, που προσαρμόζονται
Εφαρμογή Φρέσκια ντομάτα, φρούτα με τα παρόμοια χαρακτηριστικά Τελικό προϊόν Σακούλι κέτσαπ σάλτσας μαρμελάδας τοματοπολτών
χαρακτηριστικό γνώρισμα Ενέργεια - αποταμίευση, αποταμίευση εργασίας Χρήση Βιομηχανική χρήση
Υπηρεσία μεταπωλήσεων παρεχόμενη Εγκατάσταση, ανάθεση και κατάρτιση τομέων μετά από την υπηρεσία πωλήσεων Ελεύθερα ανταλλακτικά
Υψηλό φως

Γραμμή επεξεργασίας κέτσαπ σάλτσας ντοματών

,

SS304 γραμμή επεξεργασίας κέτσαπ

,

150t/D γραμμή επεξεργασίας κέτσαπ

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Ελεύθερη γραμμή επεξεργασίας κέτσαπ σάλτσας ντοματών ανταλλακτικών αυτόματη από το Α στο Ω

 

Περιγραφή

 

Επιχείρηση μηχανημάτων της Σαγκάη Gofun, ένας επαγγελματικοί κατασκευαστής και ένας εξαγωγέας γραμμών επεξεργασίας ντοματών στην Κίνα. Όποιος μπορεί να παρέχει τη με το κλειδί στο χέρι λύση και τη τεχνική υποστήριξη για τη γραμμή επεξεργασίας ντοματών με τα διαφορετικά είδη τελικών προϊόντων από την ντομάτα.

 

1. Τοματοπολτός/γραμμή επεξεργασίας πουρέ

2. Γραμμή επεξεργασίας χυμών ντοματών

3. Γραμμή κέτσαπ ντοματών/επεξεργασίας σαλτσών

 

Ικανότητα επεξεργασίας

(νωποί καρποί)

60 150 250 500 750 1000 1250 1500

Κατανάλωση νερού

(t/h)

7 13 22 44 66 88 110 132

Δύναμη

(KW)

84 152 412 636 955 1292 1411 1558

Κατανάλωση ατμού

(t/h)

1.7 3.9 5.2 9.1 15.1 20.2 24.6 29.2
Κατανάλωση συμπιεσμένου αέρα (t/h) 66.2 66.2 66.2 72.2 72.2 72.2 72.2 72.2
Κατανάλωση δροσίζοντας νερού (t/h) 125 317 407 585 825 1075 1410 1630

 

Πλεονεκτήματα

 

Ο δημοφιλέστερος είναι γραμμή επεξεργασίας τοματοπολτών, ο οποίος περιλαμβάνει μια πλήρη γραμμή μηχανών που θα μπορούσε να κάνει τη φρέσκια ντομάτα στον τοματοπολτό με την αποστηρωμένη τσάντα στο τύμπανο. Η γραμμή επεξεργασίας τοματοπολτών περιλαμβάνει κυρίως τη φρέσκια ντομάτα που λαμβάνει το σύστημα, πλένοντας σύστημα, ταξινομώντας σύστημα, που εξάγει το σύστημα, το συγκεντρωμένος σύστημα, το αποστειρώνοντας σύστημα, και το σύστημα αποστηρωμένης πλήρωσης. Κατόπιν μπορεί να πάρει τον τοματοπολτό με την αποστηρωμένη τσάντα στο τύμπανο. Και ο τοματοπολτός στην αποστηρωμένη τσάντα στο τύμπανο μπορεί να παραχθεί περαιτέρω στο κέτσαπ ντοματών, σάλτσες, χυμός και συμπληρωμένος το σακούλι, την όρθια σακούλα, το μέταλλο μπορέστε, εμπορευματοκιβώτιο PP, μπουκάλι, κορυφή αετωμάτων, κ.λπ.

 

Η γραμμή επεξεργασίας ντοματών από την επιχείρηση μηχανημάτων της Σαγκάη Gofun τρέχει με την υψηλή αποτελεσματική, αποταμίευση νερού, υψηλό ποσοστό εξαγωγής, ποιοτικός έλεγχος ασφάλειας για το τελικό προϊόν, έλεγχος ασφάλειας για τους χειριστές, κ.λπ.

 

Διάγραμμα ροής

 

Γραμμή επεξεργασίας κέτσαπ σάλτσας ντοματών SS304 150t/D 0

 

Οι υπηρεσίες μας

 

1. Τεχνική υποστήριξη

2. Πρόταση μάρκετινγκ

3. Τελικά πρόταση και σχέδιο συσκευασίας

4. Κτήριο και σχέδιο εργοστασίων

 

Υπηρεσία μεταπωλήσεων

 

1. Oversea τεχνική υποστήριξη

2. Oversea συντήρηση εξοπλισμού

3. Αγγλόφωνοι μηχανικοί διαθέσιμοι για να παρέχει την υποστήριξη τεχνικής

 

Πληροφορίες επιχείρησης

 

Η Σαγκάη Gofun Machinery Company είναι ενσωματωμένη επιχείρηση με τις ισχυρές τεχνικές ικανότητες έρευνας και ανάπτυξης των νέων προϊόντων. Μέσω της ολοκλήρωσης να απορροφήσει την προηγμένη μηχανική τεχνολογία ελέγχου σχεδίου και αυτοματοποίησης από την Ευρώπη και την Αμερική, η επιχείρηση Gofun έχει επιτύχει μια περιεκτική βελτίωση τεχνολογίας στις βελτιώσεις τεχνολογίας επεξεργασίας και εξοπλισμού για το χυμό φρούτων, τον πουρέ, την κόλλα, τους ξηρούς καρπούς, τα ποτά χυμού και το κ.λπ.

 

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε ολόκληρων συσκευασίας γραμμή την επεξεργασίας φρούτων και λαχανικών και. Παρέχουμε την καλύτερη λύση και τα βέλτιστα σχέδια σύμφωνα με του πελάτη εξαναγκάζουν την κατάσταση και τα αιτήματα. Ο ποιοτικός εξοπλισμός κατασκευής είναι το βασικό καθήκον μας, που εστιάζει σε κάθε ανάγκη των πελατών και η παροχή της βέλτιστης λύσης είναι η αξία που αντιπροσωπεύουμε.

 

Η επιχείρηση Gofun παρέχει τη με το κλειδί στο χέρι λύση για όχι μόνο τη γραμμή παραγωγής τοματοπολτών αλλά και τις επεξεργαμένος και συσκευάζοντας γραμμές για το μήλο, το αχλάδι, το ροδάκινο, το μάγκο, και το βερίκοκο και άλλα φρούτα & λαχανικά, και έχει λάβει τους ευρέως επαίνους από τους πελάτες και στις εσωτερικές και υπερπόντιες αγορές. Οι μηχανές έχουν εξαχθεί ήδη σε όλο τον κόσμο συμπεριλαμβανομένων των ασιατικών χωρών, της Αφρικής χώρες, νότος - αμερικανικές χώρες και ακόμη και ευρωπαϊκές και αμερικανικές χώρες.

Στόχος επιχείρησης Gofun να δημιουργήσει τα σημαντικά μηχανήματα τροφίμων και να συμβάλει στην παγκόσμια γεωργική βιομηχανία. Δεσμευθήκαμε ειλικρινά σε μια λαμπρή σχέση προοπτικής και αμοιβαίων οφελών με όλους τους ανθρώπους και φίλους από παγκοσμίως!

 

Γραμμή επεξεργασίας κέτσαπ σάλτσας ντοματών SS304 150t/D 1