• Shanghai Gofun Machinery Co., Ltd.
  Υπουργείο της Ουγκάντας γεωργικού
  Η καλή επιχείρηση, καλή υπηρεσία, καλή ποιότητα, καλή φήμη, είναι αρμόδιος και αξιόπιστος προμηθευτής, έγκαιρη παράδοση.
 • Shanghai Gofun Machinery Co., Ltd.
  Οργανισμός Ανάπτυξης της Γκάνας
  Πολύ επαγγελματική και αρμόδια ομάδα. Οι μηχανικοί ήρθαν να τελειώσουν το intallation ακόμη και κατά τη διάρκεια του χρόνου covid-19. Πολύ εκτιμήστε.
 • Shanghai Gofun Machinery Co., Ltd.
  Monos
  Σας ευχαριστούμε για την εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Μια πολύ επαγγελματική ομάδα.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Daryl Yu
Τηλεφωνικό νούμερο : 13524920822
WhatsApp : +8613524920822

Ενέργεια - αποταμίευση Apple που επεξεργάζεται τη μηχανή HPP 1 T/H 100 T/H στην ικανότητα

Τόπος καταγωγής Σαγκάη
Μάρκα Gofun
Πιστοποίηση CE, ISO
Αριθμό μοντέλου GFM-APL, GFM-PPL
Ποσότητα παραγγελίας min 1 ομάδα
Τιμή Negotiable
Όροι πληρωμής Μ / Τ, Western Union, L / C
Δυνατότητα προσφοράς 20 σύνολα το χρόνο
Λεπτομέρειες
Υπηρεσία μεταπωλήσεων παρεχόμενη Μηχανικοί διαθέσιμοι στα μηχανήματα υπηρεσιών στο εξωτερικό Τάση 220/380/440V, σύμφωνα με τους πελάτες
Τύπος ολόκληρη γραμμή επεξεργασίας Υλικό Πρότυπα τροφίμων SUS 304, που στον πελάτη
Ικανότητας 1 T/h 100 T/h, σύμφωνα με τους πελάτες εφαρμογή Αχλάδι, Apple
Όνομα Προϊόντος Apple/γραμμή επεξεργασίας χυμού αχλαδιών Τελικά προϊόντα Χυμός NFC, νεφελώδης χυμός, σαφής χυμός, χυμός συμπύκνωσης, ποτό
Ειδική διαδικασία HPP (υψηλή επεξεργασία), UHP (υπερβολιή υψηλός επεξεργασία πίεσης)
Υψηλό φως

Γραμμή παραγωγής χυμού της Apple

,

εξοπλισμός επεξεργασίας μήλων

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Βιομηχανική μηχανή παραγωγής χυμού αχλαδιών χρήσης επεξεργασίας χυμού αχλαδιών

 

Περιγραφή

 

Η Apple και η γραμμή επεξεργασίας αχλαδιών μπορούν να παραγάγουν από το φρέσκα μήλο και το αχλάδι στα διαφορετικά είδη τελικού προϊόντος. Το τελικό προϊόν μπορεί να είναι σαφής χυμός, νεφελώδης χυμός, ποτό, πουρές, μαρμελάδα, και κ.λπ. Για τη συσκευασία, μπορεί να είναι αποστηρωμένες τσάντες, σακούλι, όρθια σακούλα, το μέταλλο μπορεί, εμπορευματοκιβώτιο PP, μπουκάλι της PET, μπουκάλι γυαλιού, κορυφή αετωμάτων, κ.λπ. Όλα τα είδη προϊόντος μήλων και αχλαδιών είναι πολύ δημοφιλή σε όλο τον κόσμο.

 

Η ικανότητα της γραμμής επεξεργασίας μήλων/αχλαδιών είναι ποικίλη από 20 T/day σε 1500 T/day. Η γραμμή μπορεί επίσης να μοιραστεί για την επεξεργασία άλλων φρούτων με τα παρόμοια χαρακτηριστικά. Ο εξολκέας ζώνη-Τύπου χρησιμοποιείται ειδικά και ολόκληρη η εξαγωγή στο τέλος μόνο 1~2 λεπτά, η οποία επιτρέπει να διατηρήσει τη φρεσκάδα προϊόντων. Ο ρυθμός εκχύλισης είναι ιδιαίτερα τουλάχιστον 75%. Ένα πλήρες σύνολο συστήματος κατεργασίας ύδατος R.O. μπορεί να παρασχεθεί εάν είναι απαραίτητο. Τα τελικά προϊόντα είναι καλού γούστου και συμπαθητικού χρώματος. Ο Multi-effect εξατμιστήρας μπορεί να επιλεχτεί για τη διαφορετική ικανότητα. Μπορεί να υποβληθεί σε επεξεργασία είτε στο συγκεντρωμένο χυμό είτε το σαφή χυμό. Είτε η πλήρως αυτόματη γραμμή είτε η ημιαυτόματη γραμμή μπορεί να επιλεχτεί σύμφωνα με το κόστος.

 

Εφαρμογή

 

Η επιχείρηση μηχανημάτων της Σαγκάη Gofun προσφέρει όλα τα είδη γραμμής επεξεργασίας μήλων και αχλαδιών. Ο τρόπος εξαγωγής μπορεί να είναι τύπος Τύπου ζωνών, πνευματικός τύπος Τύπου ή άλλοι. Η συσκευασία μπορεί να είναι αποστηρωμένες τσάντες, σακούλι, όρθια σακούλα, το μέταλλο μπορεί, εμπορευματοκιβώτιο PP, μπουκάλι της PET, μπουκάλι γυαλιού, κορυφή αετωμάτων, η επιχείρηση μηχανημάτων κ.λπ. Σαγκάη Gofun μπορεί να σας βοηθήσει να παραγάγετε όλα τα είδη προϊόντος μήλων και αχλαδιών.

Ενέργεια - αποταμίευση Apple που επεξεργάζεται τη μηχανή HPP 1 T/H 100 T/H στην ικανότητα 0

 

Πλεονεκτήματα

 

1. Υψηλή ικανότητα επεξεργασίας: ποικίλος από 20 T/day σε 1500 T/day.

2. Πολλαπλάσια χρήση: η γραμμή επεξεργασίας μπορεί να εξετάσει τα παρόμοια χαρακτηριστικά των φρούτων.

3. Αυτόματο σύστημα ελέγχου συγκέντρωσης απολύμανσης υγρό: αποτελεσματικά εγγυηθείτε την επίδραση αποστείρωσης και ελέγξτε το υπόλειμμα απολύμανσης.

4. Ο αποδοτικός θραυστήρας βελτίωσε το υψηλό ποσοστό παραγωγής των μήλων και των αχλαδιών.

5. Χρησιμοποίηση του αποδοτικού εξολκέα χυμού ζωνών για να βελτιώσει την αποδοτικότητα χυμού και το ποσοστό παραγωγής.

6. Το αυτόματο PLC έλεγξε τη διαδικασία παραγωγής για να μειώσει την ένταση εργασίας και να βελτιώσει την αποδοτικότητα παραγωγής.

7. Χαμηλής θερμοκρασίας κενή εξάτμιση: μειώστε τις ουσίες γεύσης και τις θρεπτικές απώλειες.

8. Ποικίλα μέτρα ενεργειακής ανάκτησης, αύξησαν την ενεργειακή χρησιμοποίηση και μειώνουν πολύ το κόστος παραγωγής.

9. Ο αποστειρωτής UHT και η μηχανή αποστηρωμένης πλήρωσης, που απομονώνεται από τη ρύπανση των βακτηριδίων, εξασφαλίζουν την ασφάλεια των τροφίμων και επεκτείνουν τη ζωή του προϊόντος στο ράφι του προϊόντος.

10. Ένα πλήρες σύνολο παραγωγής με το μόνο σύστημα CIP μειώνει την ένταση εργασίας και εξασφαλίζει την υψηλού επιπέδου υγιεινή.

 

Διάγραμμα ροής

 

Ενέργεια - αποταμίευση Apple που επεξεργάζεται τη μηχανή HPP 1 T/H 100 T/H στην ικανότητα 1

Γραμμή επεξεργασίας αχλαδιών/χυμού της Apple

 

ΣΑΦΗΣ ΧΥΜΟΣ: ΦΡΕΣΚΙΑ ΠΛΎΣΗ ⇒ ΜΕΤΑΦΟΡΈΩΝ ⇒ ⇒ APPLE/PEAR ΠΟΥ ΤΑΞΙΝΟΜΕΊ ⇒ ΠΟΥ ΣΥΝΤΡΊΒΕΙ ⇒ ΠΟΥ ΠΡΟΘΕΡΜΑΊΝΕΙ ⇒ ΠΟΥ ΕΞΆΓΕΙ ΤΟ ΕΝΖΥΜΑΤΙΚΌ ΣΎΣΤΗΜΑ ⇒ ΥΔΡΌΛΥΣΗΣ ⇒ & ΔΙΉΘΗΣΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΙΡΏΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΘΉΚΕΥΣΗ ⇒ Ή ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΌ ΑΠΟΣΤΗΡΩΜΈΝΗΣ ΠΛΉΡΩΣΗΣ ⇒

ΝΕΦΕΛΩΔΗΣ ΧΥΜΟΣ: ΦΡΕΣΚΙΑ ΠΛΎΣΗ ⇒ ΜΕΤΑΦΟΡΈΩΝ ⇒ ⇒ APPLE/PEAR ΠΟΥ ΤΑΞΙΝΟΜΕΊ ⇒ ΠΟΥ ΣΥΝΤΡΊΒΕΙ ⇒ ΠΟΥ ΠΡΟΘΕΡΜΑΊΝΕΙ ⇒ ΠΟΥ ΕΞΆΓΕΙ ⇒ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΙΡΏΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΘΉΚΕΥΣΗ ⇒ Ή ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΌ ΑΠΟΣΤΗΡΩΜΈΝΗΣ ΠΛΉΡΩΣΗΣ ⇒

 

Σχετική μηχανή

 

Θραυστήρας

Gfm-FC ο θραυστήρας σειράς έχει την πιό προηγμένη αρχή εργασίας, την υψηλότερη ακρίβεια της κατασκευής και τις λειτουργίες καλύτερα συντριβής. Χρησιμοποιείται κυρίως για τη συντριβή πολλών ειδών φρούτων ή λαχανικών, παραδείγματος χάριν: ντομάτα, μήλο, αχλάδι, φράουλα, σέλινο, fiddlehead κ.λπ. που μπορεί να συντρίψει τις πρώτες ύλες στα μικρά μόρια, και θα είναι καλύτερο για το επόμενο τμήμα επεξεργασίας. Η μηχανή αποτελείται από τη χοάνη τροφών, την πλευρική κάλυψη, το πλαίσιο, τον κύριο άξονα, το φέροντα φραγμό, τη μηχανή, τη δομή μηχανών, τη χοάνη κ.λπ. εξόδου.

 

Εξολκέας τύπων ζώνη-Τύπου

Ο εξολκέας Τύπου ζωνών juicer είναι ένας ιδιαίτερα αποδοτικός χυμός που εξάγει τον εξοπλισμό στη χυμού/pulper φρούτων και λαχανικών παραγωγή και είναι ένας βασικός εξοπλισμός στην παραγωγή χυμού. Ο εξολκέας ζώνη-Τύπου χρησιμοποιείται ευρέως στο μήλο, το αχλάδι, τα μούρα, και άλλη βιομηχανία παραγωγής χυμού φρούτων/λαχανικών. Το euqipment υιοθετεί τις πολυ σκηνικές κάμψεις στην περιοχή φίλτρων αύξησης, και το πνευματικό μπαλόνι θα παράσχει την τεράστια πίεση για το φίλτρο ζωνών να σιγουρευτεί η επίδραση φιλτραρίσματος. Με αυτόν τον χυμό εξολκέων το ποσοστό μπορεί να φθάσει περισσότερο από 70%. Συγχρόνως, είναι ένα είδος εξοπλισμού χυμού που έχει τη διατήρηση της ενέργειας και το υψηλό βαθμό της αυτοματοποίησης, η αυτόματη μπροστινός-οπίσθια, συνεχής εργασία, ισχυρή κοινωνία, φίλτρο, περιεκτικότητα σε υγρασία κέικ φίλτρων είναι χαμηλή, τα πλεονεκτήματα της κατάλληλων λειτουργίας και της συντήρησης με ένα υψηλότερο ποσοστό χυμού. Η χρησιμοποίηση αυτού του εξοπλισμού μπορεί να κάνει το χυμό φρούτων να παραγάγει την αύξηση 20-35% και να μειώσει πολύ το κόστος παραγωγής, βελτιώνει την αποδοτικότητα παραγωγής.

 

Αποστειρωτής UHT

Η θερμοκρασία αποστείρωσης και ο χρόνος εκμετάλλευσης είναι διευθετήσιμοι. Με αυτήν την μηχανή, τα φρούτα ή ο φυτικός χυμός/η κόλλα/pulper μπορούν να θερμαθούν πολύ σε έναν υψηλής θερμοκρασίας γύρω από 115℃, να ισχύσουν για τη δεκαετία του '30 και να δροσιστούν έπειτα στην περιβαλλοντική θερμοκρασία αμέσως. Ο αποστειρωτής UHT μπορεί να προστατεύσει το γούστο και τις θρεπτικές ουσίες των φρούτων ή των λαχανικών όσο το δυνατόν περισσότερο.

 

Ενζυματικό σύστημα υδρόλυσης

Η ενζυματική επεξεργασία χρησιμοποιείται για να μετατρέψει το άμυλο, την κυτταρίνη και άλλη βιομάζα στη γλυκόζη. Με αυτήν την επεξεργασία, θα ήταν χρήσιμος για το φίλτρο.

 

Σύστημα διήθησης

Οι διαφορετικοί τύποι μηχανών διήθησης μπορούν να προσφερθούν: η οριζόντια βίδα υποβάλλει σε φυγοκέντρωση, ο δίσκος υποβάλλει, η διήθηση μεμβρανών και ο τύπος και το πρότυπο κ.λπ. προσαρμόζονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις και το σχεδιάγραμμα πελατών. Το σύστημα διήθησης είναι να αφαιρεθούν τα αριστερά φρούτα/ο φυτικός πολτός μετά από την εξαγωγή στο σαφή και σταθερό χυμό προϊόντων.

 

Μηχανή αποστηρωμένης πλήρωσης

Η μηχανή αποστηρωμένης πλήρωσης λειτουργεί μαζί με τον αποστειρωτή τύπων UHT. Είναι ένας κλειστός κύκλος. Πριν από την παραγωγή, ο κύκλος θα αποστειρωθεί πλήρως για να σιγουρευτεί το αποστηρωμένο περιβάλλον. Και η κοιλότητα πλήρωσης προστατεύεται επίσης από τον ατμό για να σιγουρευτεί ότι το γεμίζοντας περιβάλλον είναι επίσης αποστηρωμένο. Ο χυμός/pulper/η κόλλα θα συμπληρώνονταν τις αποστηρωμένες τσάντες για να βελτιώσουν τη ζωή του προϊόντος στο ράφι.

 

Πληροφορίες επιχείρησης

 

Η επιχείρηση Gofun παρέχει τη με το κλειδί στο χέρι λύση για όχι μόνο τη γραμμή παραγωγής τοματοπολτών αλλά και τις επεξεργαμένος και συσκευάζοντας γραμμές για το μήλο, το αχλάδι, το ροδάκινο, το μάγκο, και το βερίκοκο και άλλα φρούτα & λαχανικά, και έχει λάβει τους ευρέως επαίνους από τους πελάτες και στις εσωτερικές και υπερπόντιες αγορές. Οι μηχανές έχουν εξαχθεί ήδη σε όλο τον κόσμο συμπεριλαμβανομένων των ασιατικών χωρών, της Αφρικής χώρες, νότος - αμερικανικές χώρες και ακόμη και ευρωπαϊκές και αμερικανικές χώρες. Στόχος επιχείρησης Gofun να δημιουργήσει τα σημαντικά μηχανήματα τροφίμων και να συμβάλει στην παγκόσμια γεωργική βιομηχανία. Δεσμευθήκαμε ειλικρινά σε μια λαμπρή σχέση προοπτικής και αμοιβαίων οφελών με όλους τους ανθρώπους και φίλους από παγκοσμίως!

 

Επιχειρησιακός τύπος Κατασκευαστής Χώρα Κίνα
Κύρια προϊόντα Βασική λύση στροφής για τα φρούτα & τη γραμμή φυτικής επεξεργασίας και συσκευασίας πλήρη Ικανότητα 30 σύνολα το χρόνο (ολόκληρη γραμμή)
Καθιερωμένο έτος 2009 Κύρια αγορά Αφρική, Νότια Αμερική, Ασία, Ευρώπη
 

Οι υπηρεσίες μας

 

1. Τεχνική υποστήριξη

2. Πρόταση μάρκετινγκ

3. Τελικά πρόταση και σχέδιο συσκευασίας

4. Κτήριο και σχέδιο εργοστασίων

 

Υπηρεσία μεταπωλήσεων

 

1. Oversea τεχνική υποστήριξη

2. Oversea συντήρηση εξοπλισμού

3. Αγγλόφωνοι μηχανικοί διαθέσιμοι για να παρέχει την υποστήριξη τεχνικής