Τεχνολογία παραγωγής της γραμμής επεξεργασίας χυμού μάγκο

May 6, 2022
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τεχνολογία παραγωγής της γραμμής επεξεργασίας χυμού μάγκο

Η παραγωγή των ποτών χυμού φρούτων δεν είναι τόσο απλή όσο και το καθαρό νερό και το μεταλλικό νερό. Καταρχάς, είναι απαραίτητο να γίνει κατανοητό ποια φρούτα είναι, ποια διαδικασία χρησιμοποιείται για να εξαγάγει το χυμό, και συντρίβει το χυμό. Ή υπό μορφή μαγειρέματος και πολτοποίησης. Οι διαφορετικοί τύποι φρούτων έχουν τις διαφορετικές διαδικασίες προεπεξεργασίας.
Η γραμμή παραγωγής επεξεργασίας χυμού μάγκο διαιρείται σε λασπώδη χυμό και σαφή χυμό σύμφωνα με τη διαδικασία, και η διαδικασία παραγωγής είναι πολύ διαφορετική. Η διαδικασία της ενζυματικής διευκρίνισης του χυμού φρούτων είναι πιό περίπλοκη. Επομένως, πρίν κατασκευάζει το ποτό χυμού μάγκο, είναι απαραίτητο να καθοριστεί η μέθοδος παραγωγής χυμού μάγκο, και να καθοριστεί έπειτα ολόκληρη η διαδικασία παραγωγής του ποτού χυμού μάγκο. Μερικές θέσεις έχουν τους άφθονους πόρους μάγκο, το οποίο έχει τα μεγάλα πλεονεκτήματα στην κατασκευή των ποτών μάγκο, αλλά αυτές είναι λίγες, έτσι υπάρχουν κατασκευαστές που αγοράζουν τον πουρέ για το συνδυασμό, ο οποίος είναι πολύ απλούστερος από αρχικό από τα μάγκο.
Η γραμμή παραγωγής επεξεργασίας χυμού μάγκο χρησιμοποιεί τον πουρέ μάγκο για να κάνει τα ποτά χυμού, και το χωνευτήρι ζάχαρης χρησιμοποιείται για να διαλύσει την άσπρη ζάχαρη και να ρυθμίσει τη γλυκύτητα των ποτών. Τα κύρια συστατικά όλα γίνονται στη δεξαμενή μίξης, και δύο δοχεία επεξεργασίας κατά δεσμίδες πρέπει να διαμορφωθούν, ένα για τα συστατικά και άλλο για τη σίτιση. Προσθέστε τις γεύσεις και άλλα εξαρτήματα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας συστατικών για να ρυθμίσετε το γούστο, την οξύτητα, τη γλυκύτητα, το χρώμα, κ.λπ. του ποτού. Homogenizer χρησιμοποιεί γενικά μια πίεση 25mpa, και τα περάσματα ποτών χυμού μάγκο μέσω της υψηλής πίεσης απο:τρέπω το χυμό μάγκο από την πτώση. Το διπλό φίλτρο φιλτράρεται από μια οθόνη φίλτρων για να αφαιρέσει μερικές ακαθαρσίες που ενσωματώνονται στη διαδικασία συστατικών, που κατασκευάζει το ποτό να δοκιμάσει λεπτότερο. Κατόπιν εισάγετε κενό deoxygenation για να μειώσετε την περιεκτικότητα σε οξυγόνο στο χυμό μάγκο. Στο πλαίσιο της δράσης της διαφοράς πίεσης, ο αφρός που παράγεται στο χυμό μάγκο θα εξαφανιστεί αυτόματα, το οποίο αυξάνει επίσης τη ζωή του προϊόντος στο ράφι. Κατόπιν εισάγετε τον αποστειρωτή για τη αποστείρωση, ελέγξτε το χρόνο αποστείρωσης και τη θερμοκρασία, η γενική θερμοκρασία είναι περίπου 90 βαθμοί Κελσίου, χρησιμοποιεί τη δεξαμενή συντήρησης θερμότητας για να αποθηκεύσει το ποτό χυμού, και εκτελεί την καυτή γεμίζοντας λειτουργία. Πρέπει να σημειωθεί ότι η λειώνοντας δεξαμενή ζάχαρης, η δεξαμενή επεξεργασίας κατά δεσμίδες και η δεξαμενή συντήρησης θερμότητας είναι όλοι οι λέβητες τρεις-στρώματος που θερμαίνονται από τον ατμό. Η ηλεκτρική θέρμανση είναι επίσης δυνατή, αλλά το κόστος είναι υψηλό. Συστήνεται να διαμορφωθεί ένας μικρός λέβητας. Για τη θέρμανση ατμού.
Ανάλογα με τον τύπο ποτού μάγκο, είναι επίσης απαραίτητο να εκτελεσθεί η δευτεροβάθμια επεξεργασία αποστείρωσης προτού να δροσιστεί το ποτό μάγκο. Χρησιμοποιώντας το δροσίζοντας εξοπλισμό αποστείρωσης ψεκασμός-τύπων, το τελειωμένο ποτό χυμού μάγκο αποστειρώνεται για δεύτερη φορά σε μια θερμοκρασία περίπου 80 βαθμών Κελσίου, και ο χρόνος αποστείρωσης είναι περίπου 30 λεπτά. Αφότου ολοκληρώνεται η δεύτερη αποστείρωση, εισάγει αμέσως τη διαδικασία ψύξης. Αξίζει ότι επειδή ο χυμός μάγκο είναι σε ένα υψηλής θερμοκρασίας κράτος για πολύ καιρό, έχει επιπτώσεις στην ποιότητα του ποτού. Δεδομένου ότι είναι ένα μπουκάλι γυαλιού, πρέπει να δροσιστεί στα τμήματα. Μην αφήστε το μπουκάλι να έρθει σε επαφή με άμεσα το κρύο νερό, διαφορετικά το μπουκάλι θα βλαφθεί. Το πρώτο θερμό νερό χρήσης σε 60 βαθμούς Κελσίου, χρησιμοποιεί έπειτα το θερμό νερό σε 40 βαθμούς Κελσίου, και έπειτα το θερμό νερό χρήσης σε 20 βαθμούς Κελσίου. Ο σκοπός είναι να δροσιστεί το ποτό στην κανονική θερμοκρασία.
Ο εξοπλισμός της γραμμής παραγωγής χυμού μάγκο περιλαμβάνει το σύστημα εξαγωγής χυμού νωπών καρπών, σύστημα καθαρισμού, διήθηση, εξαέρωση, επεξεργασία κατά δεσμίδες, ομογενοποίηση, σύστημα αποστείρωσης, σύστημα κάλυψης, γεμίζοντας σύστημα ποτών, σύστημα αποστείρωσης αντιστροφής μπουκαλιών, δευτεροβάθμιο σύστημα ψύξης αποστείρωσης ψεκασμού. Σύστημα ξήρανσης επιφάνειας μπουκαλιών, σύστημα μαρκαρίσματος, ψεκάζοντας σύστημα κώδικα, σύστημα συσκευασίας, καθαρίζοντας σύστημα σωληνώσεων μετά από την καθημερινή παραγωγή.