Εισαγωγή του σωληνοειδούς αποστειρωτή για τη γραμμή παραγωγής επεξεργασίας μάγκο

April 29, 2022
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Εισαγωγή του σωληνοειδούς αποστειρωτή για τη γραμμή παραγωγής επεξεργασίας μάγκο

Ο σωληνοειδής αποστειρωτής γραμμών παραγωγής επεξεργασίας μάγκο είναι μια όλος-ανοξείδωτη οριζόντια συσκευή χάλυβα με μια θερμάστρα φιαγμένη από σωλήνα ανοξείδωτου μέσα, και το κυλινδρικό κοχύλι αποτελείται από το ανοξείδωτο. Μια αίθουσα ατμού διαμορφώνεται μεταξύ του σωλήνα θέρμανσης και του κοχυλιού, και το νερό αποβλήτων που απαλλάσσεται από την παγίδα ατμού στην αίθουσα ατμού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προθερμάνει το υλικό για να επιτύχει την επίδραση της ενέργειας - αποταμίευση. Οι σωλήνες που συνδέονται με την αίθουσα ατμού είναι εξοπλισμένοι με τους μετρητές πίεσης και τις βαλβίδες ασφάλειας για να μετρήσουν την πίεση στην αίθουσα ατμού και να εξασφαλίσουν τη σταθερότητα της λειτουργίας παραγωγής. Ο σωλήνας απαλλαγής είναι εξοπλισμένος με ένα θερμόμετρο, το οποίο είναι κατάλληλο να πιάσει τη θερμοκρασία του υλικού.
Ο σωληνοειδής αποστειρωτής γραμμών παραγωγής επεξεργασίας μάγκο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως στη στιγμιαία υπερβολιή υψηλός αποστείρωση θερμοκρασίας των υγρών υλικών τροφίμων όπως τα γαλακτοκομικά προϊόντα, τα ποτά, οι χυμοί φρούτων, και ο low-viscosity πολτός. Μπορέστε επίσης να χρησιμοποιηθείτε για τα ιξώδη υγρά που περιέχουν τις ίνες και τα μόρια. Το σύστημα ελέγχου υιοθετεί το PLC και την οθόνη αφής, με το προηγμένο λογισμικό ελέγχου και την καλή ανθρώπου-μηχανής διεπαφή, για να ελέγξει ολόκληρη τη διαδικασία της παραγωγής, η οποία μπορεί να πραγματοποιήσει τον αυτόματο έλεγχο από την απολύμανση εξοπλισμού, παραγωγή στον καθαρισμό CIP.
Ο σωληνοειδής αποστειρωτής γραμμών παραγωγής επεξεργασίας μάγκο χρησιμοποιείται ευρέως στο χυμό φρούτων, το ποτό τσαγιού, το ποτό γάλακτος, το ποτό γάλακτος, το κέτσαπ, το καρύκευμα, την μπύρα, το παγωτό, τα προϊόντα αυγών, τη στερεά σκόνη και άλλη προϊόντα, διαλογή γούστου προϊόντων, διαλογή χρώματος, τη χρωματικής προσαρμογής, εφαρμογή σταθεροποιητών/γαλακτωματοποιητή, τη νέα ανάπτυξη προϊόντος, την παραγωγή δειγμάτων, κ.λπ. Αυτός ο σωληνοειδής αποστειρωτής μπορεί να μιμηθεί την κατάσταση παραγωγής ενός βιομηχανικού αποστειρωτή, που συνδυάζεται με τη θέρμανση, τη αποστείρωση, την ψύξη, και τη διατήρηση σταθερής θερμοκρασίας, για να απεικονίσει αληθινά τα στοιχεία παραγωγής, και είναι πολύ κατάλληλος για τα όργανα Ε&Α στα πανεπιστήμια και τα όργανα παραγωγής να λάβουν τα στοιχεία δοκιμής.
Ο σωληνοειδής αποστειρωτής γραμμών παραγωγής επεξεργασίας μάγκο μπορεί να αποστειρώσει τους μικροοργανισμούς στα υλικά συσκευασίας, τα προϊόντα, τα συσκευάζοντας μέρη και τα συσκευάζοντας εξαρτήματα στην επιτρεπόμενη σειρά. Αυτός ο αποστειρωτής σχεδιάζεται ειδικά για τη συλλογή των στοιχείων δοκιμής στα πανεπιστημιακά εργαστήρια και τα όργανα Ε&Α των μονάδων παραγωγής, και χρησιμοποιείται στη συνεχή διαδικασία αποστείρωσης του χυμού φρούτων και λαχανικών, του συγκεντρωμένου χυμού, των ποτών χυμού φρούτων ή των παρόμοιων προϊόντων.
Ο χειριστής πρέπει μόνο να εισαγάγει την απαραίτητη αξία PU, το σύστημα μπορεί αυτόματα να επιδείξει τις παραμέτρους όπως η θερμοκρασία ψεκασμού νερού και ο τρέχοντας χρόνος, ο υπολογιστής ελέγχει αυτόματα τη θερμοκρασία ψεκασμού νερού σε κάθε ζώνη θερμοκρασίας, και επιδεικνύει την αξία PU που επιτυγχάνεται από κάθε σειρά της μπύρας στον αποστειρωτή. Οι χρήστες μπορούν επίσης αυτόματα να επιλέξουν τις παραμέτρους αφότου ολοκληρώνεται η λειτουργία κλεισίματος, ρυθμίζουν τη θερμοκρασία κάθε ζώνης θερμοκρασίας σύμφωνα με το μήκος του χρόνου κλεισίματος, και έχουν ένα ευφυές σύστημα ελέγχου με τον έλεγχο συνθηκών εργασίας, τη διάγνωση ελαττωμάτων και τις διοικητικές λειτουργίες.
Τα συστατικά του σωληνοειδούς αποστειρωτή γραμμών παραγωγής επεξεργασίας μάγκο περιλαμβάνουν: ενσωματωμένη συσκευή αποστολής σημάτων θερμοκρασίας, μηχανικός και αέριο που αναμιγνύει το αυτόματο σύστημα ελέγχου θερμοκρασίας, την -μηχανή, την από-μηχανή (προγραμματίσημος ελεγκτής), την πνευματική βαλβίδα ταινιών, τη βαλβίδα σωληνοειδών, τις βαλβίδες πίεσης διήθησης συμπιεσμένου αέρα, τους εκτυπωτές, τις συσκευές αποστολής σημάτων πίεσης, τα κυκλώματα αέρα, κ.λπ.
Τα πλεονεκτήματα του σωληνοειδούς αποστειρωτή για τη γραμμή παραγωγής επεξεργασίας μάγκο είναι: το υλικό και το μέσο θέρμανσης θερμαίνονται από την ανταλλαγή θερμότητας μη-επαφών στα αντίστοιχα σφραγίζοντας συστήματά τους για να εξασφαλίσουν την υγιεινή και την ασφάλεια του υλικού ο χρόνος αποστείρωσης είναι σύντομος για να εξασφαλίσει ότι οι θρεπτικές ουσίες του υλικού δεν είναι χαλασμένες ολόκληρη η μηχανή φιαγμένη από food-grade ανοξείδωτο, αυτό καλύπτει τις εθνικές απαιτήσεις ασφάλειας και υγιεινής για τον εξοπλισμό ποτών και τροφίμων, με την καλή επίδραση μεταφοράς θερμότητας, το μεγάλο ποσοστό διατήρησης σταθερής θερμοκρασίας και τη μικρή κατανάλωση ενέργειας.
Τα ανωτέρω είναι η εισαγωγή του σωληνοειδούς αποστειρωτή της γραμμής παραγωγής επεξεργασίας μάγκο. Ο σωληνοειδής αποστειρωτής είναι κυρίως κατάλληλος για την επεξεργασία και τις γραμμές παραγωγής των διάφορων υγρών τροφίμων. Είναι κατάλληλο για την αποστηρωμένη συσκευασία ταινιών, την αποστηρωμένη συσκευασία εγγράφου, την αποστηρωμένη συσκευασία μπουκαλιών της PET και την αποστηρωμένη συσκευασία. Γραμμή παραγωγής πακέτων στεγών. Εάν θέλετε να ξέρετε περισσότερων για τη γραμμή παραγωγής επεξεργασίας μαρμελάδας μάγκο, καλωσορίστε για να καλέσετε την επιχείρηση Guofeng.