Μηχανή πλήρωσης χυμού γραμμών επεξεργασίας φρούτων

May 11, 2022
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μηχανή πλήρωσης χυμού γραμμών επεξεργασίας φρούτων

Οι μηχανές πλήρωσης χυμού διαδραματίζουν έναν βασικό ρόλο στις γραμμές επεξεργασίας φρούτων. Τα κενά μπουκάλια μεταφέρονται με ένα πλαστικό μπουκάλι που στερεώνεται στο στόμα του μπουκαλιού, και τα μπουκάλια γυαλιού μεταφέρονται με ένα κατώτατο σημείο υποστήριξης. Η μηχανή πλήρωσης χυμού υιοθετεί γενικά τη γεμίζοντας μέθοδο αρνητικής πίεσης μικροϋπολογιστών. Αφότου είναι το σφραγίζοντας στόλισμα κάτω από τη βαλβίδα πλήρωσης σε στενή επαφή με το στόμα μπουκαλιών, το στόμα βαλβίδων πλήρωσης ωθείται ανοικτός από την ανοδική δύναμη, και το ποτό χυμού στον υγρό κύλινδρο γεμίζουν μέσω της πλήρωσης. Η βαλβίδα εισάγει το μπουκάλι από τη βαρύτητά της, και ο επιστροφής σωλήνας αέρα στη βαλβίδα πλήρωσης σύρει συνεχώς τον αέρα, έτσι ώστε η εξάτμιση στο μπουκάλι είναι γρηγορότερη, και η αντίστοιχη γεμίζοντας ταχύτητα είναι επίσης γρηγορότερη. Αυτό είναι το όφελος της μικροϋπολογιστής-αρνητικής πίεσης.
Το επιστροφής σύστημα της μηχανής πλήρωσης χυμού είναι εξοπλισμένο με ένα κενό σύστημα. Όταν το υλικό είναι πλήρες, τα υπόλοιπα ποτά χυμού θα απορροφηθούν στην επιστροφής δεξαμενή. Αυτή τη στιγμή όταν το στόμα μπουκαλιών χωρίζεται από το στόμα βαλβίδων πλήρωσης, το υλικό χυμού στο στόμα μπουκαλιών θα απορροφηθεί επίσης έξω, αφήνοντας ένα συγκεκριμένο ποσό της πλήρωσης. Το ποτό χυμού που απορροφιέται στην επιστροφής δεξαμενή θα επιστραφεί στον αποστειρωτή στο μπροστινό τμήμα της αποστείρωσης και της πλήρωσης, ώστε να εξασφαλιστεί ότι η γεμίζοντας θερμοκρασία του υλικού χυμού είναι στην καθορισμένη θερμοκρασία.
Για τη μηχανή πλήρωσης ποτών χυμού μπουκαλιών γυαλιού, το θερμό νερό πρέπει να χρησιμοποιηθεί για το προ-ξέπλυμα για να αποφύγει το μπουκάλι που εκρήγνυται λόγω της υπερβολικής γεμίζοντας θερμοκρασίας, και ένα σύστημα θέρμανσης μπορεί να τεθεί ως στόχος να θερμάνει το καθαρό νερό πρίν ξεπλένει. Το σφραγισμένο εμφιαλωμένο ποτό δροσίζεται στο τμήμα αποστείρωσης ψεκασμού, και η δευτεροβάθμια αποστείρωση πραγματοποιείται με έναν χρόνο αποστείρωσης περίπου 30 λεπτών σε 75 °C. Αμέσως μετά από να δροσίσει, ο χυμός δεν μπορεί να αποθηκευτεί σε υψηλής θερμοκρασίας για πολύ καιρό, ο οποίος έχει επιπτώσεις στο γούστο και το χρώμα του ποτού. Μετά από τη αποστείρωση, ο χυμός πρέπει να δροσιστεί αμέσως. Εάν το μπουκάλι γυαλιού πρέπει να δροσιστεί στα τμήματα, δηλ., τη θερμοκρασία χαμηλώνουν αργά, και το κρύο νερό ψεκάζεται άμεσα, θα εκραγεί.
Ο υγρός κύλινδρος της μηχανής πλήρωσης χυμού έχει τα ανώτερα και χαμηλότερα στρογγυλά κεφάλια, και δεν υπάρχει καμία νεκρή γωνία για τον καθαρισμό. Αφότου ολοκληρώνεται η παραγωγή ποτών, όλοι ο εξοπλισμός, οι σωλήνες, και οι μηχανές σε επαφή με το χυμό πρέπει να καθαριστούν και να απολυμαθούν για να αποφύγουν τα βακτηρίδια και να έχουν επιπτώσεις στην επόμενες επεξεργασία και την παραγωγή. Ο αυτόματος καθαρίζοντας εξοπλισμός CIP περιλαμβάνει την όξινη δεξαμενή, την καυτή αλκαλική δεξαμενή και την καθαρή δεξαμενή νερού με την εσωτερική λειτουργία θέρμανσης. Οι αντλίες διαδικασίας και οι επιστροφής αντλίες χρησιμοποιούνται για να κινήσουν τη λύση καθαρισμού αποστείρωσης μπρος-πίσω μέσω της ροής εξοπλισμού, καθαρίζοντας όλες τις γωνίες του εξοπλισμού. Τα καλύμματα μπουκαλιών γυαλιού αποτελούνται από τις κεφαλές κοχλίου αργιλίου, τα καλύμματα πίεσης ΚΑΠ, τα καλύμματα δαχτυλιδιών εύκολος--τραβήγματος, και τα καλύμματα τριπλός-βιδών. Πρίν σφραγίζετε το μπουκάλι, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια συσκευή ψεκασμού, να ψεκάσει το στόμα του μπουκαλιού με το καθαρό νερό, και τα βακτηρίδια δεν θα αυξηθούν μετά από να σφραγίσουν.
Η μηχανή πλήρωσης του εξοπλισμού παραγωγής και επεξεργασίας χυμού θα εξοπλιστεί με έναν στεγνωτήρα για να ξεράνει την επιφάνεια του μπουκαλιού, διαφορετικά η ετικέτα θα πέσει μακριά εύκολα και το πεδίο θα είναι υγρό. Η τρέχουσα ημερομηνία παραγωγής χαράσσεται στην επιφάνεια του μπουκαλιού από έναν κωδικοποιητή λέιζερ. Η αυτόματη μηχανή μαρκαρίσματος υιοθετεί το αυτοκόλλητο έγγραφο μαρκαρίσματος ρόλων. Όταν το μπουκάλι ποτών περνά από, η λειτουργία μαρκαρίσματος διενεργείται με το κύλισμα. Η αυτοκόλλητη ετικέτα μετά από να κολλήσει είναι καθαρή, υγιεινή και όμορφη, πολύ σταθερή και δεν θα πέσει.
Η μηχανή πλήρωσης χυμού φρούτων της γραμμής παραγωγής επεξεργασίας φρούτων Guofeng έχει μια όμορφη και κομψή γενική δομή, ισχυρός και ανθεκτικός. Οι φίλοι που ενδιαφέρονται για τον εξοπλισμό μηχανών πλήρωσης χυμού είναι ευπρόσδεκτοι να έρθουν να συμβουλευθούν!