• Shanghai Gofun Machinery Co., Ltd.
  Υπουργείο της Ουγκάντας γεωργικού
  Η καλή επιχείρηση, καλή υπηρεσία, καλή ποιότητα, καλή φήμη, είναι αρμόδιος και αξιόπιστος προμηθευτής, έγκαιρη παράδοση.
 • Shanghai Gofun Machinery Co., Ltd.
  Οργανισμός Ανάπτυξης της Γκάνας
  Πολύ επαγγελματική και αρμόδια ομάδα. Οι μηχανικοί ήρθαν να τελειώσουν το intallation ακόμη και κατά τη διάρκεια του χρόνου covid-19. Πολύ εκτιμήστε.
 • Shanghai Gofun Machinery Co., Ltd.
  Monos
  Σας ευχαριστούμε για την εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Μια πολύ επαγγελματική ομάδα.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Daryl Yu
Τηλεφωνικό νούμερο : 13524920822
WhatsApp : +8613524920822

Μηχανοποιημένη γραμμή επεξεργασίας τοματοπολτών 3T/H με την ταξινόμηση πλύσης

Τόπος καταγωγής Σαγκάη
Μάρκα Gofun
Πιστοποίηση ISO, CE certification
Αριθμό μοντέλου Gfm-TPL
Ποσότητα παραγγελίας min 1 ΣΥΝΟΛΟ
Τιμή Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες Συσκευασία διεθνών προτύπων για τη ναυτιλία
Χρόνος παράδοσης 90 ημέρες
Όροι πληρωμής T/T, L/C, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς 20 σύνολα το χρόνο
Λεπτομέρειες
Τάση , Που προσαρμόζεται Όρος Νέος
Εξουσιοδότηση 1 έτος Ικανότητα Προσαρμοσμένος
Εφαρμογή ντομάτα Δύναμη προσαρμοσμένος
Πλεονέκτημα Υψηλός - ποιοτική υπηρεσία Όνομα προϊόντων γραμμή επεξεργασίας τοματοπολτών
Υψηλό φως

3T/H γραμμή επεξεργασίας τοματοπολτών

,

Μηχανοποιημένη γραμμή επεξεργασίας τοματοπολτών

,

SUS316 ταξινομώντας γραμμή επεξεργασίας τοματοπολτών

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Μηχανοποιημένη γραμμή επεξεργασίας τοματοπολτών παραγωγής 3T/H υψηλή - ποιοτική υπηρεσία

 

Περιγραφή προϊόντων του εργοστασίου επεξεργασίας ντοματών

 

Η γραμμή επεξεργασίας περιλαμβάνει κυρίως: φρέσκια ντομάτα που λαμβάνει το σύστημα, πλένοντας σύστημα, ταξινομώντας σύστημα, συντετριμμένο σύστημα, πολτοποίηση και που καθαρίζει το σύστημα, σύστημα διήθησης, συγκεντρωμένος σύστημα, αποστειρώνοντας σύστημα, και σύστημα αποστηρωμένης πλήρωσης. Κατόπιν μπορούμε να πάρουμε τον τοματοπολτό με την αποστηρωμένη τσάντα στο τύμπανο.

 

Το Gofun μπορεί όχι μόνο να παρέχει τον εξοπλισμό επεξεργασίας ντοματών για τις εγκαταστάσεις αλλά και να παρέχει τη μιας στάσης λύση από το Α στο Ω, το οποίο περιλαμβάνει:

 • Τεχνικές διαβουλεύσεις
 • Προσαρμοσμένο σχέδιο προτάσεων
 • Εγκατάσταση που αναθέτει και που εκπαιδεύει επί του τόπου
 • Ισόβια υπηρεσία & ενός έτους εγγύηση μεταπωλήσεων
 • Σχέδιο & αγορά συσκευασίας

Διάγραμμα ροής της επεξεργασίας σάλτσας ή κέτσαπ τοματοπολτών

 

ΦΡΕΣΚΙΑ ΠΛΎΣΗ ⇒ ΜΕΤΑΦΟΡΈΩΝ ⇒ ΝΤΟΜΑΤΩΝ ⇒ ΠΟΥ ΤΑΞΙΝΟΜΕΊ ⇒ ΠΟΥ ΣΥΝΤΡΊΒΕΙ ⇒ ΠΟΥ ΠΡΟΘΕΡΜΑΊΝΟΥΝ PULPER ⇒ & ΤΗ ΜΗΧΑΝΉ ΡΑΦΙΝΑΡΊΣΜΑΤΟΣ ⇒ ΠΟΥ ΕΞΑΤΜΊΖΕΙ ⇒ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΙΡΏΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΘΉΚΕΥΣΗ ⇒ Ή ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΌ ΑΠΟΣΤΗΡΩΜΈΝΗΣ ΠΛΉΡΩΣΗΣ ⇒

 

Μηχανοποιημένη γραμμή επεξεργασίας τοματοπολτών 3T/H με την ταξινόμηση πλύσης 0

 

Κύριες παράμετροι της γραμμής παραγωγής ντοματών

 

Όνομα προϊόντων: Μιας στάσης λύση για τη γραμμή επεξεργασίας ντοματών
Ικανότητα εισαγωγής νωπών καρπών: 500kg ανά ώρα ~ 25 τόνοι ανά ώρα
Πρώτη ύλη: Φρέσκια ντομάτα, τοματοπολτός
Τελικό προϊόν: Τοματοπολτός, σάλτσα ή κέτσαπ ντοματών, χυμός ντοματών, κ.λπ.
Τελικό προϊόν Brix: 28%~30%, 36%~38%
Τελική συσκευασία: Η αποστηρωμένα τσάντα, το μέταλλο μπορούν, σακούλι, όρθια σακούλα, εμπορευματοκιβώτιο PP, πλαστικό μπουκάλι, βάζο γυαλιού, κ.λπ.
Το κύριο υλικό για τις μηχανές: Βαθμός τροφίμων SUS304 ή SUS316
Εξουσιοδότηση: 12 μήνες μετά από να αναθέσει
Χειριστής που απαιτείται: Περίπου 10~12 άτομα
Τάση: 380V 50Hz/110V 60Hz/415V 50Hz
(διευθετήσιμος στα πρότυπα χωρών του πελάτη)
Πλεονεκτήματα: Εξοικονόμηση ενέργειας, υψηλή αποδοτικότητα, νερό-διάσωση
 

 

Τελικά προϊόντα & τύποι συσκευασίας για το πρόγραμμα ντοματών

 

Η επιχείρηση μηχανημάτων της Σαγκάη Gofun προσφέρει όλα τα είδη της γραμμής επεξεργασίας ντοματών.

 

Η πρώτη ύλη μπορεί να είναι φρέσκοι ντομάτα, τοματοπολτός, κ.λπ. Και το τελικό προϊόν μπορεί να είναι τοματοπολτός, κέτσαπ ντοματών, σάλτσα ντοματών, χυμός ντοματών, σκόνη ντοματών, ολόκληρη ξεφλουδισμένη ντομάτα, κ.λπ.

Μηχανοποιημένη γραμμή επεξεργασίας τοματοπολτών 3T/H με την ταξινόμηση πλύσης 1Μηχανοποιημένη γραμμή επεξεργασίας τοματοπολτών 3T/H με την ταξινόμηση πλύσης 2

 

Κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα της γραμμής επεξεργασίας ντοματών

 

 

Η γραμμή επεξεργασίας ντοματών είναι το βασικό προϊόν της επιχείρησης μηχανημάτων της Σαγκάη Gofun. Εξυπηρετήσαμε περισσότερες από 20 χώρες στα προηγούμενα 16 έτη. Συνεχίζουμε τις υψηλής ποιότητας μηχανές και τις υπηρεσίες στους κατασκευαστές τροφίμων σε όλο τον κόσμο.

 

1. Η ικανότητα των νωπών καρπών μπορεί να προσαρμοστεί από 60 τόνους ημέρας σε 1500 τόνους/ημέρα.

2. Η ντομάτα μπορεί να είναι καυτό συντριμμένη ή κρύο που συντρίβεται.

3. Brix του τελικού τοματοπολτού μπορεί να σχεδιαστεί δεδομένου ότι η απαίτηση του πελάτη, κανονικά αυτό θα ήταν 28-30% ή 36-38%.

4. Τον τελικό τοματοπολτό θα γεμίσουν στις αποστηρωμένες τσάντες στο τύμπανο. Με αυτό το είδος συσκευασίας, ο χρόνος ραφιών μπορεί να φθάσει σε δύο έτη στην κανονική θερμοκρασία. Όποιος μπορεί να μειώσει τη δαπάνη πολύ για τη μεταφορά και την αποθήκευση.

5. Όλα τα υλικά είναι πρότυπα τροφίμων, το κύριο υλικό είναι SUS304 ή SUS316, τα οποία καλύπτουν πλήρως τις απαιτήσεις της υγιεινής τροφίμων και της ασφάλειας.

6. Εκτός από την αποστηρωμένη πλήρωση τσαντών, μπορούμε επίσης να παρέχουμε ότι το μέταλλο μπορεί, μικρό σακούλι, όρθια σακούλα, βάζο γυαλιού, εμπορευματοκιβώτιο PET/PP, κ.λπ.

7. Τα σημεία κλειδί της γραμμής παραγωγής υιοθετούν το διεθνές πρώτο εμπορικό σήμα. (Η βαλβίδα ατμού υιοθετεί Spirax Sarco, το PLC κ.λπ. Siemens)

8. Ολόκληρο το σχέδιο γραμμών παραγωγής είναι συμπαγής και επιστημονική, σταθερή λειτουργία, υψηλή αποδοτικότητα και εξοικονόμηση ενέργειας, μικρή κατανάλωση ατμού

9. Η λειτουργία είναι απλή και εξανθρωπισμένη. Όλες οι περιοχές σίτισης και συντήρησης σχεδιάζονται με τις πλατφόρμες σίτισης και συντήρησης, για να εξασφαλίσουν την ασφάλεια των χειριστών.

10. Μπορούμε επίσης να σχεδιάσουμε μια προσαρμοσμένη γραμμή επεξεργασίας για τους διαφορετικούς τύπους φρούτων και λαχανικών. Μπορεί να παραγάγει το σαφή χυμό, το turbid χυμό, τον αρχικό πολτό, το συγκεντρωμένο χυμό, το συγκεντρωμένο πολτό, τη σκόνη φρούτων, τη μαρμελάδα, το ξίδι, το κρασί, και άλλα προϊόντα.

11. Τα απόβλητα από τη γραμμή παραγωγής μπορούν να παραχθούν στο λίπασμα.

 

Βασική διαδικασία της γραμμής επεξεργασίας τοματοπολτών

 

Τώρα η επιχείρηση μηχανημάτων της Σαγκάη Gofun θα εισαγάγει τις πληροφορίες της γραμμής επεξεργασίας τοματοπολτών για να τους παρουσιάσει εργασίες.

 

1. Ανελκυστήρας

Αυτή η μηχανή χρησιμοποιείται στους νωπούς καρπούς παράδοσης από έξω από το κτήριο στο εσωτερικό.

Μηχανοποιημένη γραμμή επεξεργασίας τοματοπολτών 3T/H με την ταξινόμηση πλύσης 3Μηχανοποιημένη γραμμή επεξεργασίας τοματοπολτών 3T/H με την ταξινόμηση πλύσης 4

2. Πλύση

Πρίν συντρίβει, ανάγκη να πλύνει τους νωπούς καρπούς προσεκτικά. Για την πλύση μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το πλυντήριο φυσαλίδων και πλύσιμο με ψεκασμό της μηχανής από κοινού. Εάν η απαίτηση πλύσης είναι υψηλή, περισσότερα στάδια της πλύσης μπορούν να προστεθούν. Επίσης, για την καλύτερη επίδραση καθαρισμού, μπορούμε να προσθέσουμε τον υπερηχητικό καθαρισμό και τον καθαρισμό όζοντος.

Μηχανοποιημένη γραμμή επεξεργασίας τοματοπολτών 3T/H με την ταξινόμηση πλύσης 5Μηχανοποιημένη γραμμή επεξεργασίας τοματοπολτών 3T/H με την ταξινόμηση πλύσης 6

3. Ταξινόμηση

Μετά από την πλύση, η επιφάνεια των φρούτων είναι καθαρή, μπορούμε να ελέγξουμε την κατάσταση όλων των φρούτων από το ανθρώπινο μάτι, και να ταξινομήσουμε τις κακές ντομάτες κατά τον άνθρωπο.

Μηχανοποιημένη γραμμή επεξεργασίας τοματοπολτών 3T/H με την ταξινόμηση πλύσης 7Μηχανοποιημένη γραμμή επεξεργασίας τοματοπολτών 3T/H με την ταξινόμηση πλύσης 8

4. Συντριβή για την επεξεργασία ντοματών

Gfm-FC ο θραυστήρας σειράς έχει την πιό προηγμένη αρχή εργασίας, την υψηλότερη ακρίβεια της κατασκευής και τις λειτουργίες καλύτερα συντριβής. Χρησιμοποιείται κυρίως για τη συντριβή πολλών ειδών φρούτων ή λαχανικών, παραδείγματος χάριν: ντομάτα, μήλο, αχλάδι, φράουλα, σέλινο, κ.λπ. που μπορεί να συντρίψει τις πρώτες ύλες στα μικρά μόρια, τα οποία θα μπορούσαν να αυξήσουν την επίδραση εργασίας του επόμενου τμήματος επεξεργασίας. Η μηχανή αποτελείται από τη χοάνη τροφών, την πλευρική κάλυψη, το πλαίσιο, τον κύριο άξονα, το φέροντα φραγμό, τη μηχανή, τη δομή μηχανών, τη χοάνη κ.λπ. εξόδου.

Μηχανοποιημένη γραμμή επεξεργασίας τοματοπολτών 3T/H με την ταξινόμηση πλύσης 9Μηχανοποιημένη γραμμή επεξεργασίας τοματοπολτών 3T/H με την ταξινόμηση πλύσης 10

5. Προθέρμανση

Ο προθερμαστής χρησιμοποιείται για να θερμάνει το προϊόν μετά από το θραυστήρα, η θερμοκρασία είναι διευθετήσιμη, κανονικά από 45℃ σε 85℃. Αυτό το βήμα επεξεργασίας, θα βοηθούσε σε υψηλότερο το ποσοστό χυμού για το επόμενο βήμα, και μπορεί επίσης να προστατεύσει το χρώμα και το γούστο του τελικού προϊόντος.

Μηχανοποιημένη γραμμή επεξεργασίας τοματοπολτών 3T/H με την ταξινόμηση πλύσης 11Μηχανοποιημένη γραμμή επεξεργασίας τοματοπολτών 3T/H με την ταξινόμηση πλύσης 12

6. Pulper και μηχανή ραφιναρίσματος

Η διπλή σκηνική πολτοποιώντας μηχανή για το ποσοστό παραγωγής πολτού ντοματών μπορεί να φθάσει σε 90%~95%.

 

Μηχανοποιημένη γραμμή επεξεργασίας τοματοπολτών 3T/H με την ταξινόμηση πλύσης 13Μηχανοποιημένη γραμμή επεξεργασίας τοματοπολτών 3T/H με την ταξινόμηση πλύσης 14

7. Εξάτμιση

Ο κενός εξατμιστήρας χρησιμοποιείται για τη συγκέντρωση του τοματοπολτού υπό κενή και χαμηλή θερμοκρασία. Εδώ χρησιμοποιώντας αναγκάζουμε - κενός εξατμιστήρας κυκλοφορίας.

 

 

Μηχανοποιημένη γραμμή επεξεργασίας τοματοπολτών 3T/H με την ταξινόμηση πλύσης 15Μηχανοποιημένη γραμμή επεξεργασίας τοματοπολτών 3T/H με την ταξινόμηση πλύσης 16

8. Αποστείρωση

Το λειτουργικό σύστημα υιοθετεί την ανθρώπου-μηχανής διεπαφή εικόνας, η οποία είναι κατάλληλη για διαισθητικά να πιάσει τη λειτουργούσα θέση κάθε συστατικού της συσκευής.

Μηχανοποιημένη γραμμή επεξεργασίας τοματοπολτών 3T/H με την ταξινόμηση πλύσης 17Μηχανοποιημένη γραμμή επεξεργασίας τοματοπολτών 3T/H με την ταξινόμηση πλύσης 18

9. Αποστηρωμένη πλήρωση

Εύκολος να ρυθμίσει για να ταιριάξει με τους διαφορετικούς όγκους και τα μεγέθη των αποστηρωμένων τσαντών

Μηχανοποιημένη γραμμή επεξεργασίας τοματοπολτών 3T/H με την ταξινόμηση πλύσης 19Μηχανοποιημένη γραμμή επεξεργασίας τοματοπολτών 3T/H με την ταξινόμηση πλύσης 20

10. Η αποθήκευση ή πηγαίνει

Το ολοκληρωμένο προϊόν μπορεί να αποθηκευτεί ή να χρησιμοποιηθεί ως πρώτη ύλη για να κάνει τη σάλτσα ή το κέτσαπ ντοματών.

Μηχανοποιημένη γραμμή επεξεργασίας τοματοπολτών 3T/H με την ταξινόμηση πλύσης 21Μηχανοποιημένη γραμμή επεξεργασίας τοματοπολτών 3T/H με την ταξινόμηση πλύσης 22

 

Υπηρεσία μεταπωλήσεων

 

1. Oversea τεχνική υποστήριξη

2. Oversea συντήρηση εξοπλισμού

3. Αγγλόφωνοι μηχανικοί διαθέσιμοι για να παρέχει τη τεχνική υποστήριξη

 

Οι υπηρεσίες μας για το εργοστάσιο επεξεργασίας ντοματών

 

1. Τεχνική υποστήριξη

2. Πρόταση μάρκετινγκ

3. Τελικά πρόταση και σχέδιο συσκευασίας

4. Κτήριο και σχέδιο εργοστασίων