• Shanghai Gofun Machinery Co., Ltd.
  Υπουργείο της Ουγκάντας γεωργικού
  Η καλή επιχείρηση, καλή υπηρεσία, καλή ποιότητα, καλή φήμη, είναι αρμόδιος και αξιόπιστος προμηθευτής, έγκαιρη παράδοση.
 • Shanghai Gofun Machinery Co., Ltd.
  Οργανισμός Ανάπτυξης της Γκάνας
  Πολύ επαγγελματική και αρμόδια ομάδα. Οι μηχανικοί ήρθαν να τελειώσουν το intallation ακόμη και κατά τη διάρκεια του χρόνου covid-19. Πολύ εκτιμήστε.
 • Shanghai Gofun Machinery Co., Ltd.
  Monos
  Σας ευχαριστούμε για την εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Μια πολύ επαγγελματική ομάδα.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Daryl Yu
Τηλεφωνικό νούμερο : 13524920822
WhatsApp : +8613524920822

Επαγγελματική γραμμή επεξεργασίας συγκέντρωσης δαμάσκηνων εργοστασίου επεξεργασίας ροδάκινων

Τόπος καταγωγής Σαγκάη, Κίνα
Μάρκα Gofun
Πιστοποίηση ISO, CE
Αριθμό μοντέλου GFM-PPL, GFM-APL, GFM-PLPL
Ποσότητα παραγγελίας min 1 ομάδα
Τιμή Negotiable
Όροι πληρωμής Μ / Τ, L / C, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς 30 σύνολα το χρόνο
Λεπτομέρειες
Κατάσταση Νέα Εγγύηση ένα έτος
Τάση 220/380/440V, σύμφωνα με τους πελάτες Τύπος Βιομηχανικός εξοπλισμός παραγωγής φρούτων, ολόκληρη γραμμή επεξεργασίας
Υλικό Ανοξείδωτο 304, 316, που στον πελάτη Ικανότητας 20 T/day ~ 1500 T/day, σύμφωνα με τους πελάτες
εφαρμογή Ροδάκινο, βερίκοκο, δαμάσκηνο, φρούτα με το παρόμοιο χαρακτηριστικό. Τελικά προϊόντα Πολτοποίηση, κόλλα, πουρές, μαρμελάδα, συγκέντρωση χυμού, χυμός, ποτό, ξηροί - φρούτα, κ.λπ.
Πιστοποιητικό ISO9001, CE
Υψηλό φως

μηχανή επεξεργασίας μήλων

,

εργοστάσιο επεξεργασίας μαρμελάδας

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Πολτοποιώντας γραμμή επεξεργασίας συγκέντρωσης δαμάσκηνων πουρέ ροδάκινων εξοπλισμού βερίκοκων

 

Περιγραφή

 

Η γραμμή παραγωγής είναι κατάλληλη για το βερίκοκο επεξεργασίας, το δαμάσκηνο, το ροδάκινο και άλλα φρούτα, τα οποία μπορούν να παραγάγουν το σαφή χυμό, το χυμό σύννεφων, τον πουρέ, τη συγκεντρωμένη κόλλα, τη σκόνη φρούτων, το ποτό και άλλα προϊόντα.

 

Η γραμμή παραγωγής αποτελείται κυρίως από το πλυντήριο, το μεταφορέα, τη μηχανή ζεματίσματος, pulper & τη μηχανή ραφιναρίσματος, homogenizer, τη μηχανή εξάτμισης, τον αποστειρωτή, τη μηχανή πλήρωσης και άλλο εξοπλισμό. Η γραμμή παραγωγής έχει προωθήσει τις έννοιες σχεδίου και το υψηλό βαθμό της αυτοματοποίησης. Ο κύριος εξοπλισμός αποτελείται από υψηλό - ανοξείδωτο βαθμού ποιοτικών τροφίμων, το οποίο καλύπτει τις απαιτήσεις της επεξεργασίας και της υγιεινής τροφίμων.

 

Η γραμμή επεξεργασίας ροδάκινων/δαμάσκηνων/βερίκοκων μπορεί να παραγάγει από το φρέσκο ροδάκινο στα διαφορετικά είδη τελικού προϊόντος. Το τελικό προϊόν μπορεί να είναι πουρές, κόλλα, pulper, χυμός, ποτό, συμπύκνωση χυμού, ξηρά - φρούτα, και κ.λπ. Για τη συσκευασία, μπορεί να είναι αποστηρωμένες τσάντες, σακούλι, όρθια σακούλα, το μέταλλο μπορεί, εμπορευματοκιβώτιο PP, μπουκάλι της PET, μπουκάλι γυαλιού, κορυφή αετωμάτων, κ.λπ. Όλα τα είδη προϊόντος ροδάκινων είναι πολύ δημοφιλή σε όλο τον κόσμο.

 

Πλεονεκτήματα

 

Η γραμμή επεξεργασίας βερίκοκων/ροδάκινων/δαμάσκηνων από την επιχείρηση μηχανημάτων της Σαγκάη Gofun τρέχει με την υψηλή αποτελεσματική, αποταμίευση νερού, υψηλό ποσοστό εξαγωγής, ποιοτικός έλεγχος ασφάλειας για το τελικό προϊόν, έλεγχος ασφάλειας για τους χειριστές, ροδάκινο κ.λπ./γραμμή επεξεργασίας βερίκοκων/δαμάσκηνων συμπεριλαμβανομένης της πλύσης, της ταξινόμησης, του ζεματίσματος, της αφυίρεσης των κουκουτσιών, της πολτοποίησης & του καθαρισμού, της εξάτμισης, της αποστείρωσης και της πλήρωσης. Η ολόκληρη γραμμή σχεδιάζεται για τα προϊόντα ροδάκινων σύμφωνα με τα διεθνή ποιοτικά πρότυπα.
 
Διάγραμμα ροής
 

Επαγγελματική γραμμή επεξεργασίας συγκέντρωσης δαμάσκηνων εργοστασίου επεξεργασίας ροδάκινων 0

Ροδάκινο/κόλλα βερίκοκων/δαμάσκηνων/γραμμή επεξεργασίας πολτού/μαρμελάδας
ΦΡΕΣΚΙΑ ΠΛΎΣΗ ⇒ ΜΕΤΑΦΟΡΈΩΝ ⇒ ⇒ PEACH/APRICOT/PLUM ΠΟΥ ΤΑΞΙΝΟΜΕΊ ⇒ ΠΟΥ ΖΕΜΑΤΊΖΕΙ ⇒ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΟΎΝ ΤΑ ΚΟΥΚΟΎΤΣΙΑ PULPER ⇒ & ΤΗ ΜΗΧΑΝΉ ΡΑΦΙΝΑΡΊΣΜΑΤΟΣ ⇒ ΠΟΥ ΕΞΑΤΜΊΖΕΙ ⇒ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΙΡΏΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΘΉΚΕΥΣΗ ⇒ Ή ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΌ ΑΠΟΣΤΗΡΩΜΈΝΗΣ ΠΛΉΡΩΣΗΣ ⇒

 

Σχετικές μηχανές

 

Επαγγελματική γραμμή επεξεργασίας συγκέντρωσης δαμάσκηνων εργοστασίου επεξεργασίας ροδάκινων 1Επαγγελματική γραμμή επεξεργασίας συγκέντρωσης δαμάσκηνων εργοστασίου επεξεργασίας ροδάκινων 2Επαγγελματική γραμμή επεξεργασίας συγκέντρωσης δαμάσκηνων εργοστασίου επεξεργασίας ροδάκινων 3

 

Πληροφορίες επιχείρησης

 
Επιχείρηση μηχανημάτων της Σαγκάη Gofun, ένας επαγγελματικοί κατασκευαστής και ένας εξαγωγέας γραμμών επεξεργασίας φρούτων και λαχανικών στην Κίνα. Όποιος μπορεί να προσφέρει τη με το κλειδί στο χέρι λύση για το διαφορετικούς χυμό φρούτων, τον πολτό & την κόλλα που επεξεργάζονται την πλήρη γραμμή με υψηλό - ποιότητα και ανταγωνιστικές γραμμές παραγωγής με την καθημερινή ικανότητα από 60 τόνους σε 1500 τόνους και τις προσαρμογές συμπεριλαμβανομένης της κατασκευής εγκαταστάσεων, της κατασκευής εξοπλισμού, της εγκατάστασης, της ανάθεσης και της παραγωγής παρέχετε το βελτιστοποιημένο σχέδιο εφαρμογής. Η επιχείρηση Gofun παρέχει τη με το κλειδί στο χέρι λύση για όχι μόνο τη γραμμή παραγωγής τοματοπολτών αλλά και τις γραμμές επεξεργασίας για πολλά είδη φρούτων & λαχανικών, όπως τα μήλα, τα αχλάδια, τα δαμάσκηνα, τις καρύδες, τις μουριές, κ.λπ., και έχει λάβει τους διαδεδομένους επαίνους από τους πελάτες και από εσωτερικός και υπερπόντιος. Οι μηχανές μας έχουν εξαχθεί ήδη σε όλο τον κόσμο συμπεριλαμβανομένων των ασιατικών χωρών, της Αφρικής χώρες, νότος - αμερικανικές χώρες και ακόμη και ευρωπαϊκές χώρες.
 

Επιχειρησιακός τύποςΚατασκευαστήςΧώραΚίνα
Κύρια προϊόνταΒασική λύση στροφής για τα φρούτα & τη γραμμή φυτικής επεξεργασίας και συσκευασίας πλήρηΙκανότητα30 σύνολα το χρόνο (ολόκληρη γραμμή)
Καθιερωμένο έτος2009Κύρια αγοράΑφρική, Νότια Αμερική, Ασία, Ευρώπη
 

Οι υπηρεσίες μας

 
Η εξυπηρέτηση πελατών βοηθά να κρατήσει τις γραμμές και τα μηχανήματά σας συντονισμένες για τη βελτιστοποίηση της παραγωγής
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
Για την παροχή του υψηλού επιπέδου της αποδοτικότητας στον πελάτη, παίρνουμε την προσοχή με ιδιαίτερη προσοχή ότι τα καταστήματά μας πάντα καλύτερα εφοδιάζονται, προκειμένου να εκτελεσθούν οι παραδόσεις σε πιό σύντομο χρονικό διάστημα που είναι δυνατό για τη μείωση των τυχαίων στάσεων των εγκαταστάσεων στο κατώτατο επίπεδο.
ΣΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙΟΧΩΝ
Οι περαιτέρω σημαντικές επενδύσεις έχουν καταλογιστεί για τη βελτίωση των μεθόδων βοήθειας στην περιοχή, που εγγυώνται τις καλά-χρονομετρημένες επεμβάσεις στις αγορές στις οποίες τα εγκατεστημένα μηχανήματα και ο όγκος υπηρεσιών απαιτούν την παρουσία και τη διαθεσιμότητα. Μπορείτε να εξετάσετε τη συντήρηση και την απόδοση των μηχανών σας στα καλά χέρια.
ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

Οι νέοι πόροι έχουν αφιερωθεί για να βελτιώσουν τη θεωρητική εκπαίδευση των υπαλλήλων του πελάτη, σχετικά με την κατάρτιση για τη βοήθεια γραμμών παραγωγής, επίβλεψης και παραγωγής.

 
Το εργοστάσιο παρουσιάζει


Επαγγελματική γραμμή επεξεργασίας συγκέντρωσης δαμάσκηνων εργοστασίου επεξεργασίας ροδάκινων 4